Сказочное воспитание. Ответы на детские вопросы, которые ставят в тупик. Сказки вместо нотаций - Анастасия Финченко, Олеся Cевостьянова (978-5-222-33988-6)

Сказочное воспитание. Ответы на детские вопросы, которые ставят в тупик. Сказки вместо нотаций - Анастасия Финченко, Олеся Cевостьянова (978-5-222-33988-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 240
240 грн
  • ISBN: 978-5-222-33988-6
  • Код товару: 346228
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 128

Про книгу «Казкове виховання. Відповіді на дитячі запитання , які ставлять в безвихідь. Казки замість нотацій» Анастасія Фінченко , Олеся Cевостьянова

Виховання дітей - це важка праця або творчий надихаючий процес, повний несподіваних відкриттів і радості? Відповідь на це питання залежить тільки від нас самих. Ми пропонуємо мамам і татам познайомитися з новим підходом до розвитку і спілкуванню з дитиною, який ми назвали "Казкове виховання". Діти - маленькі чомучки і дослідники. Кожен день вони експериментують і задають мільйон питань, на які іноді складно відповісти навіть дорослим. А іноді, навпаки, здається, що їх складно зацікавити чимось важливим. Ще вони перевіряють наше терпіння на міцність. Іноді нам, батькам, може допомогти тільки чудо, магія казкового сюжету, що змінює реальність. Головне - знати, які історії і в яких випадках використовувати. А ще ваш малюк сам може скласти казку, висловивши в ній свої емоції і почуття. Завдяки цьому виданню ви зможете зробити заняття з дошкільням більш цікавими, корисними і цікавими, зрозуміти свою дитину і забути про його сльозах і істериках, а також зблизитися з дитиною і допомогти йому справитися з його маленькими страхами і труднощами взаємодії з навколишнім світом. У цій книзі ви знайдете готові плани занять з дітьми, казки і справжнісінький захоплюючий квест, підібрані за тематикою глав і дитячих проблем. Секрети казкового виховання допоможуть вам виростити дитину різнобічно розвиненим і щасливою людиною!

Купити книгу «Казкове виховання. Відповіді на дитячі запитання , які ставлять в безвихідь. Казки замість нотацій» Анастасія Фінченко , Олеся Cевостьянова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Казкове виховання. Відповіді на дитячі запитання , які ставлять в безвихідь. Казки замість нотацій" (Анастасія Фінченко , Олеся Cевостьянова) з ISBN 978-5-222-33988-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
128
Формат
170х245 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.300
Автор
Анастасія Фінченко , Олеся Cевостьянова

Рецензії на книгу «Казкове виховання . Відповіді на дитячі запитання , які ставлять в безвихідь . Казки замість нотацій».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами