Газлайтинг. Как распознать эмоциональное насилие и вырваться на свободу из токсичных отношений - Стефани Саркис (978-5-222-31771-6)

Газлайтинг. Как распознать эмоциональное насилие и вырваться на свободу из токсичных отношений - Стефани Саркис (978-5-222-31771-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 578
578 грн
  • ISBN: 978-5-222-31771-6
  • Код товару: 346215
Основні характеристики
Назва оригіналу: Gaslighting
Перекладач: Тимофій Бичков
Редактор: А. Боровиков
Мова: російська

Про книгу «Газлайтінг. Як розпізнати емоційне насильство і вирватися на свободу з токсичних відносин» Стефані Саркіс

Ви точно зустрічали газлайтера. Можливо, ходили з ним на побачення - він був таким чарівним, дотепним, впевненим в собі, але надмірно контролював вас. Або разом працюєте - та мила колега, яка завжди додає ваші заслуги. Або сусід, який лається, коли викидаєте своє сміття в його смітник. А партнер, який ніколи не визнає помилок, у вас є? Політики, знаменитості, начальник, брат, сестра, батьки, друзі - будь-який з них може вас третирувати, будь-хто може опинитися газлайтером. Деяких газлайтеров легко обчислити, інші успішно маскуються. Як же захистити свої кордони, самооцінку, ресурси? Американський психолог, доктор наук Стефані Саркіс поглиблюється в суть цього феномена. У своїй книзі вона розглядає конкретні сценарії газлайтінга у відносинах, на роботі, в сім'ї і в спільнотах. Автор постійно стикається з цим явищем у своїй професійній діяльності: вона сертифікований психотерапевт, посередник в сімейних спорах (при Вищому суді штату Флорида). Ця книга містить розбір кейсів і практичні поради, які допоможуть будь-кому, хто потрапив в маніпулятивні відносини, знайти свободу. Свобода від насильства емоційного (і не тільки) починається з невеликого кроку - дозволити собі сказати: "Справа не в мені". Тому так називається наша нова серія книг про усвідомлене виході з токсичних відносин, про звільнення від хворих прихильності до абьюзерам, про імунітет до маніпуляцій. Для цінителів психотерапевтичного нон-фікшен і тих, кому тісно в стосунках.

Купити книгу «Газлайтінг. Як розпізнати емоційне насильство і вирватися на свободу з токсичних відносин» Стефані Саркіс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Газлайтінг. Як розпізнати емоційне насильство і вирватися на свободу з токсичних відносин" (Стефані Саркіс) з ISBN 978-5-222-31771-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Gaslighting
Перекладач
Тимофій Бичков
Редактор
А. Боровиков
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
170х215 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.545
Автор
Стефані Саркіс

Рецензії на книгу «Газлайтінг . Як розпізнати емоційне насильство і вирватися на свободу з токсичних відносин ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами