Стратегия бизнеса. Как создать и воплотить ее в жизнь с активным участием команды. Практикум - Михаил Рыбаков (978-5-9907325-2-0)

Стратегия бизнеса. Как создать и воплотить ее в жизнь с активным участием команды. Практикум - Михаил Рыбаков (978-5-9907325-2-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 396
396 грн
  • ISBN: 978-5-9907325-2-0
  • Код товару: 346166
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Стратегія бізнесу. Як створити і втілити її в життя з активною участю команди. Практикум» Михайло Рибаков

У книзі дана покрокова технологія розробки стратегії. Виконавши практичні завдання, ви зможете ясно побачити шлях свого бізнесу з поточного стану (точка А) в бажане (точка Б) на підставі: - розуміння своїх клієнтів і їх потреб; - розвитку продуктової лінійки: товарів і послуг; - хорошого знання конкурентів; - розуміння своїх переваг і унікальності; - усвідомлення трендів, загроз і можливостей; - вміння залучати клієнтів і розвивати відносини з ними; - реалістичної оцінки своїх ресурсів. Ви побудуєте стратегію на міцному фундаменті місії і цінностей. Зрозумієте, як стратегія організації пов'язана з її архітектурою: бізнес-процесами, оргструктурою тощо. Чи зможете розвивати культуру компанії на основі її стратегії, а також спиратися на особливості культури при розвитку стратегії. Автор показує, як реалізувати стратегію в життя, щоб вона не залишилася лише на папері. Велику увагу приділено залученню команди в розвиток бізнесу. Книга написана простою, доступною мовою. Заснована на досвіді роботи з управлінськими командами в різних галузях: девелопмент і будівництво, всілякі виробництва, послуги, торгівля, ІТ, інжиніринг і т.д. Від холдингів до середнього і малого бізнесу. Приклади, схеми і малюнки оживляють методику. Це система, яка буде актуальна десятиліття, а не просто набір розрізнених фішок. Для власників бізнесу і керівників. Також книга буде корисна бізнес-консультантам та тренерам. Детальніше: https://www.labirint.ru/books/676803/

Купити книгу «Стратегія бізнесу. Як створити і втілити її в життя з активною участю команди. Практикум» Михайло Рибаков в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Стратегія бізнесу. Як створити і втілити її в життя з активною участю команди. Практикум" (Михайло Рибаков) з ISBN 978-5-9907325-2-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
222
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Михайло Рибаков

Рецензії на книгу «Стратегія бізнесу . Як створити і втілити її в життя з активною участю команди . Практикум ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами