Поколение I. Почему поколение Интернета утратило бунтарский дух, стало более толерантным, менее счастливым и абсолютно не готовым ко взрослой жизни - Джин М. Твенге (978-5-386-12783-1)

Поколение I. Почему поколение Интернета утратило бунтарский дух, стало более толерантным, менее счастливым и абсолютно не готовым ко взрослой жизни - Джин М. Твенге (978-5-386-12783-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 308
308 грн
  • ISBN: 978-5-386-12783-1
  • Код товару: 346160
Основні характеристики
Назва оригіналу: iGen
Перекладач: Олексій Толмачов
Редактор: Павло Костюк
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Покоління I. Чому покоління Інтернету втратило бунтарський дух , стало більш толерантним , менш щасл» Джин М. Твенг

У цій книзі доктор Джин М. Твенг, професор психології університету Сан-Дієго, вимальовує унікальний портрет нового покоління, яке не хоче рости, живе серед тривог, з якими не стикалися попередні покоління, і байдуже ставиться до стандартних «дорослим спокусам» на зразок сексу і алкоголю. Разом з тим нове покоління уникає і «дорослих обов'язків», не поспішаючи отримувати водійські права, з'їжджати від батьків і знаходити фінансову незалежність. Покоління I вже вступило в доросле життя, і тому саме зараз потрібно всебічне пояснення цього загальносвітового феномена. Тому що шлях, які обере для себе покоління I, стане новим шляхом всього людства.

Купити книгу «Покоління I. Чому покоління Інтернету втратило бунтарський дух , стало більш толерантним , менш щасл» Джин М. Твенг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Покоління I. Чому покоління Інтернету втратило бунтарський дух , стало більш толерантним , менш щасл" (Джин М. Твенг) з ISBN 978-5-386-12783-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
iGen
Перекладач
Олексій Толмачов
Редактор
Павло Костюк
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
408
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джин М. Твенг

Рецензії на книгу «Покоління I. Чому покоління Інтернету втратило бунтарський дух , стало більш толерантним , менш щасл».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами