Ликвидация. 22 способа продать непроданное и непродающееся - Игорь Манн, Иван Черемных, Марина Киселева, Ангелина Радько, Наталья Тимохина (978-5-906084-21-7)

Ликвидация. 22 способа продать непроданное и непродающееся - Игорь Манн, Иван Черемных, Марина Киселева, Ангелина Радько, Наталья Тимохина (978-5-906084-21-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 230
230 грн
  • ISBN: 978-5-906084-21-7
  • Код товару: 346145
Основні характеристики
Редактор: Дарина Сальникова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 140

Про книгу «Ліквідація. 22 способи продати непродане і непроданих» Ангеліна Радько , Іван Черемних , Ігор Манн , Марина Кисельова , Наталія Тимохіна

Непродані залишки - це біль. Особливо в сфері девелопменту. Втрачений прибуток , недоотримані гроші , втома і розчарування. Ця книга допоможе вирішити проблеми з поточними залишками і налагодити системний підхід для боротьби з ними в майбутньому. До повної їх ліквідації. Чіткі техніки , корисні Лайфхак , надихаючі кейси , допомога в будь-яких ситуаціях , включаючи зовні безнадійні. Щоб зрозуміти причини залишків , ліквідувати їх - і більше до цього не доводити.

Купити книгу «Ліквідація. 22 способи продати непродане і непроданих» Ангеліна Радько , Іван Черемних , Ігор Манн , Марина Кисельова , Наталія Тимохіна в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ліквідація. 22 способи продати непродане і непроданих" (Ангеліна Радько , Іван Черемних , Ігор Манн , Марина Кисельова , Наталія Тимохіна) з ISBN 978-5-906084-21-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Дарина Сальникова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
140
Формат
145x220 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.320
Автор
Ангеліна Радько , Іван Черемних , Ігор Манн , Марина Кисельова , Наталія Тимохіна

Рецензії на книгу «Ліквідація . 22 способи продати непродане і непроданих ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами