Капитан Шарки в гостях у викингов. Восьмая книга о приключениях капитана Шарки и его друзей - Ютта Лангройтер (978-5-98124-768-2)

Капитан Шарки в гостях у викингов. Восьмая книга о приключениях капитана Шарки и его друзей - Ютта Лангройтер (978-5-98124-768-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 252
252 грн
  • ISBN: 978-5-98124-768-2
  • Код товару: 345973
Основні характеристики
Перекладач: Світлана Вайгель
Вікова категорія: для середнього шкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Капітан Шарки в гостях у вікінгів. Восьма книга про пригоди капітана Шаркі і його друзів» Ютта Лангройтер

- Хо-хо, ми - пірати, і тепер ми багаті! Капітан Шарки і його друзі нарешті викопали скарб, який колись залишили на Березі Черепах. Вони знаходяться в прекрасному настрої і не помічають, як сильна течія відносить їх корабель все далі і далі на північ. Друзі виявляються в незнайомих краях і зустрічають Лейфа і Бйорна, справжніх вікінгів, які радо приймають капітана Шаркі і його команду. На жаль, Олаф, заклятий ворог Лейфа і Бйорна, збирається напасти на їх село, і капітан Шарки не роздумуючи приходить на допомогу своїм новим друзям. Завдяки хитрості і спритності їм вдається звернути нападників тікати. Але тепер друзям загрожує нова небезпека: в селі вікінгів з'являється зграя злісних вовків... Для середнього шкільного віку.

Купити книгу «Капітан Шарки в гостях у вікінгів. Восьма книга про пригоди капітана Шаркі і його друзів» Ютта Лангройтер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Капітан Шарки в гостях у вікінгів. Восьма книга про пригоди капітана Шаркі і його друзів" (Ютта Лангройтер) з ISBN 978-5-98124-768-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Світлана Вайгель
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
28
Формат
220х300 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.410
Автор
Ютта Лангройтер

Рецензії на книгу «Капітан Шарки в гостях у вікінгів . Восьма книга про пригоди капітана Шаркі і його друзів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами