Женщины, которые любят слишком сильно. Если для Вас «любить» означает «страдать», эта книга изменит Вашу жизнь - Робин Норвуд (978-5-98124-772-9)

Женщины, которые любят слишком сильно. Если для Вас «любить» означает «страдать», эта книга изменит Вашу жизнь - Робин Норвуд (978-5-98124-772-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 267
267 грн
  • ISBN: 978-5-98124-772-9
  • Код товару: 345972
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 352
Формат: 130х195 мм

Про книгу «Жінки , які люблять занадто сильно. Якщо для Вас « любити » означає « страждати » , ця книга змінит» Робін Норвуд

Якщо ви перебуваєте в абсолютній впевненості, що справжня любов нерозлучна зі стражданням, це сигналізує про занадто сильної любові. У представленій книзі розкриваються класичні причини, за якими багато жінок в пошуках люблячого чоловіка і сильного почуття неминуче зупиняють свій вибір на егоїстичних, неуважних партнерах. Найчастіше такі люди не в змозі відповісти взаємністю. Уважні і вдумливі читачі зможуть дізнатися, чому ми часто не здатні логічно завершити відносини, які не задовольняють нас і змушують страждати. Простежити, яким чином щире бажання полюбити і бути коханою, та й саме світле почуття перетворюються в пристрасть, потім в залежність, в згубну звичку, а далі навіть в невиліковне хронічне захворювання. Представляємо нове видання відомого міжнародного бестселера. Цією приголомшливою роботі вже вдалося допомогти безлічі жінок зрозуміти себе і свої почуття, позбутися від страждань і нещасної любові, забути про нерозділені почуття. Настільки важлива інформація в комфортному кишеньковому форматі.

Купити книгу «Жінки , які люблять занадто сильно. Якщо для Вас « любити » означає « страждати » , ця книга змінит» Робін Норвуд в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Жінки , які люблять занадто сильно. Якщо для Вас « любити » означає « страждати » , ця книга змінит" (Робін Норвуд) з ISBN 978-5-98124-772-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
352
Формат
130х195 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Робін Норвуд

Рецензії на книгу «Жінки , які люблять занадто сильно . Якщо для Вас « любити » означає « страждати » , ця книга змінит».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами