Слушая животных. История ветеринара, который продал «Астон Мартин», чтобы спасать жизни - Ноэль Фицпатрик (978-966-993-613-4)

Слушая животных. История ветеринара, который продал «Астон Мартин», чтобы спасать жизни - Ноэль Фицпатрик (978-966-993-613-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 226
226 грн
  • ISBN: 978-966-993-613-4
  • Код товару: 345968
Основні характеристики
Назва оригіналу: Listening to the Animals: Becoming The Supervet
Перекладач: Тетяна Новікова
Редактор: О. Лебедєва
Мова: російська

Про книгу «Слухаючи тварин. Історія ветеринара , який продав « Астон Мартін » , щоб рятувати життя» Ноель Фіцпатрік

Ноель Фіцпатрік виріс на фермі в Ірландії, доглядаючи за худобою і обробляючи землю. Переживши, завдяки підтримці улюбленого пса, цькування в школі, і фатальну ніч, коли Ноель не зміг врятувати двох новонароджених ягнят, він знайшов мрію - лікувати тварин як справжнісінький супергерой. За роки важкої роботи, переїздів і незліченної кількості досліджень, він як ніколи наблизилася до втілення своєї мрії, - ставши Суперветом. Сьогодні Ноель Фіцпатрік - творець безлічі інноваційних методик протезування, зірка телеканалу Channel 4 з телесеріалом The Supervet, а також засновник двох клінік для тварин. Але він все також проповідує любов до тварин і людям, розвиваючи концепцію Єдиної медицини, в якій "людські" і "тварини" лікарі обмінюються досвідом, технологіями, досягненнями на благо всіх. Його мемуари - це неймовірна історія про те, як звичайна людина, не володіючи нічим, крім палкого бажання допомагати тваринам, здатний змінювати цей світ.

Купити книгу «Слухаючи тварин. Історія ветеринара , який продав « Астон Мартін » , щоб рятувати життя» Ноель Фіцпатрік в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Слухаючи тварин. Історія ветеринара , який продав « Астон Мартін » , щоб рятувати життя" (Ноель Фіцпатрік) з ISBN 978-966-993-613-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Listening to the Animals: Becoming The Supervet
Перекладач
Тетяна Новікова
Редактор
О. Лебедєва
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
416
Формат
145x220 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.510
Автор
Ноель Фіцпатрік

Рецензії на книгу «Слухаючи тварин . Історія ветеринара , який продав « Астон Мартін » , щоб рятувати життя ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами