Код ожирения. Глобальное медицинское исследование о том, как подсчет калорий, увеличение активности и сокращение объема порций приводят к ожирению, диабету и депрессии - Джейсон Фанг (978-966-993-602-8)

Код ожирения. Глобальное медицинское исследование о том, как подсчет калорий, увеличение активности и сокращение объема порций приводят к ожирению, диабету и депрессии - Джейсон Фанг (978-966-993-602-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 392
392 грн
  • ISBN: 978-966-993-602-8
  • Код товару: 345914
Основні характеристики
Перекладач: Олександра Люмина
Науковий редактор: В. Романова
Редактор: О. Ключникова
Мова: російська

Про книгу «Код ожиріння. Глобальне медичне дослідження про те , як підрахунок калорій , збільшення активності» Джейсон Фанг

Мистецтво медицини дуже своєрідно. Час від часу виникають методи лікування, які насправді не працюють. За інерцією ці методи передаються від одного покоління лікарів до подальшого і зберігають життєздатність дивно довго, незважаючи на відсутність їх ефективності. На жаль, лікування ожиріння стоїть в одному ряду з цими прикладами. Уже понад тридцять років лікарі рекомендують пацієнтам з ожирінням переходити на знежирену, низкоуглеводную дієту. Незважаючи на це, епідемія ожиріння продовжує набирати обертів. Перед вами революційна книга, яка перевертає наше уявлення про причини набору ваги і пропонує просту і ефективну програму по зміні себе. Чому люди товстішають? Звична парадигма полягає в припущенні, що ми багато їмо і мало рухаємося, звідси і результат. А ну-ка спробуйте більше рухатися і менше їсти! Вийшло схуднути? Звичайно, ні. Особливо, коли мова йде про абдомінальному ожирінні (жирок на животі і внутрішніх органах). Тут і на дієту сідають, і голодують, а результат тримається тільки в момент самокатування. Доктор-нефролог, всесвітньо відомий фахівець з лікування ожиріння і діабету доктор Фанг на підставі 30-річних досліджень доводить нам, що причина зайвої ваги криється не в особистій нездатності стримувати себе. Головний винуватець зайвої ваги - гормон інсулін. Саме його діяльність дає мозку неправильно задане значення ваги. Простіше кажучи, мозок вважає нормою завищену вагу тіла, а тому оберігає його від будь-яких посягань з боку. Тому і дієти не працюють в довгостроковій перспективі! - Як же переконати мозок знизити задане значення ваги? - Як домовитися зі своєю гормоналкой? - І чому так небезпечна фруктоза? Революційна книга, багаторічний бестселер у всьому світі, дає відповіді на ці та інші питання. Але головне - вона допомагає знизити свою вагу до реальної норми і переконати мозок дати команду організму схуднути.

Купити книгу «Код ожиріння. Глобальне медичне дослідження про те , як підрахунок калорій , збільшення активності» Джейсон Фанг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Код ожиріння. Глобальне медичне дослідження про те , як підрахунок калорій , збільшення активності" (Джейсон Фанг) з ISBN 978-966-993-602-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Олександра Люмина
Науковий редактор
В. Романова
Редактор
О. Ключникова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
400
Формат
165х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джейсон Фанг

Рецензії на книгу «Код ожиріння . Глобальне медичне дослідження про те , як підрахунок калорій , збільшення активності ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами