Прыгни выше головы! 20 привычек, от которых нужно отказаться, чтобы покорить вершину успеха - Маршалл Голдсмит (978-5-9693-0390-4)

Прыгни выше головы! 20 привычек, от которых нужно отказаться, чтобы покорить вершину успеха - Маршалл Голдсмит (978-5-9693-0390-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 485
485 грн
  • ISBN: 978-5-9693-0390-4
  • Код товару: 345911
Основні характеристики
Перекладач: А. Столяров
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 280

Про книгу «Стрибни вище голови ! 20 звичок , від яких потрібно відмовитися , щоб підкорити вершину успіху» Маршалл Голдсміт

Книга Маршалла Голдсміта парадоксальна за своєю суттю. Вона написана в допомогу людям, які... вже домоглися грандіозного успіху. У них є все, до чого вони прагнули, збулися всі мрії. Здавалося б, чого ще їм бажати? І ось тут-то і криється парадокс. Ви досягли процвітання і має право пишатися собою. Але при цьому нерідко трапляється те, що Маршалл Голдсміт називає втратою "внутрішньої карти". Що це означає? Так то, що ви стали жертвою "запаморочення від успіхів": ви перестали співвідносити свою поведінку з думкою оточуючих, а отже, непомітно для себе відхилилися від вірного шляху. Ви не просто забуксували на місці, але і ризикуєте втратити завойоване становище... Як же вберегтися від подібної небезпеки? Маршалл Голдсміт, найдосвідченіший фахівець, який консультує найбільших світових бізнес-лідерів, навчить вас, як подолати шкідливі звички, які помилково асоціюються у вас з успіхом. І тоді неминучий ще один парадокс, на цей раз щасливий: ви зумієте стрибнути вище голови!

Купити книгу «Стрибни вище голови ! 20 звичок , від яких потрібно відмовитися , щоб підкорити вершину успіху» Маршалл Голдсміт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Стрибни вище голови ! 20 звичок , від яких потрібно відмовитися , щоб підкорити вершину успіху" (Маршалл Голдсміт) з ISBN 978-5-9693-0390-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
А. Столяров
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
280
Формат
150х210 мм
Вага
0.310
Автор
Маршалл Голдсміт

Рецензії на книгу «Стрибни вище голови ! 20 звичок , від яких потрібно відмовитися , щоб підкорити вершину успіху ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами