Ты красивее, чем тебе кажется. Как выработать здоровые пищевые привычки и принять себя - Сигне Дарпинян, Венди Стерлинг, Шелли Аггаарвал (978-5-00146-352-8)

Ты красивее, чем тебе кажется. Как выработать здоровые пищевые привычки и принять себя - Сигне Дарпинян, Венди Стерлинг, Шелли Аггаарвал (978-5-00146-352-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 294
294 грн
  • ISBN: 978-5-00146-352-8
  • Код товару: 345865
Основні характеристики
Перекладач: Сергій Черніков
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 152

Про книгу «Ти красивіше , ніж тобі здається. Як виробити здорові харчові звички і прийняти себе» Венді Стерлінг , Сигне Дарпінян , Шеллі Аггаарвал

Ви замислювалися про те, як часто протягом дня ми думаємо про їжу? Це наша життєва енергія, джерело величезного задоволення - і вона ж здатна привести нас до сорому і докори сумління. Відносини з їжею шикуються з дитинства. Важливо, щоб ці відносини були здоровими, приносили задоволення і добре самопочуття. Для цього необхідно вибудувати грамотну систему харчування. Ця книга з рекомендаціями і вправами від провідних світових фахівців з харчовим звичкам виховує у підлітків правильне ставлення до власного тіла. Вона розповідає про те, як змінюється підліткове тіло, розвінчує міфи про дієти і шкідливої ??їжі і допомагає уникнути розладів харчової поведінки. Крім того, в ній зачіпаються такі важливі теми, як сон і його значення в нашому житті, міститься корисна інформація про емоції і управлінні ними. Наукові дані показують, чому турбота про своє тіло має таке велике значення і чому зайва зосередженість на вазі приводить до поганих наслідків. Прочитавши книгу, підліток вибудує гармонійні відносини з їжею і виробить збалансований режим фізичних навантажень. Отримані знання дозволять розслабитися і почати отримувати більше задоволення від життя. Але головне, про що не дає забути книга, - це те, що кожен заслуговує на повагу і любов прямо зараз, незалежно від стану свого організму і уявних «недоліків».

Купити книгу «Ти красивіше , ніж тобі здається. Як виробити здорові харчові звички і прийняти себе» Венді Стерлінг , Сигне Дарпінян , Шеллі Аггаарвал в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ти красивіше , ніж тобі здається. Як виробити здорові харчові звички і прийняти себе" (Венді Стерлінг , Сигне Дарпінян , Шеллі Аггаарвал) з ISBN 978-5-00146-352-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Сергій Черніков
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
152
Формат
170х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.296
Автор
Венді Стерлінг , Сигне Дарпінян , Шеллі Аггаарвал

Рецензії на книгу «Ти красивіше , ніж тобі здається . Як виробити здорові харчові звички і прийняти себе ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами