Сильные лидеры нарушают правила. Нестандартные принципы управления командой и бизнесом - Кевин Круз (978-5-9614-1596-4)

Сильные лидеры нарушают правила. Нестандартные принципы управления командой и бизнесом - Кевин Круз (978-5-9614-1596-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 280
280 грн
  • ISBN: 978-5-9614-1596-4
  • Код товару: 345862
Основні характеристики
Автор: Кевін Круз
Перекладач: С. Богданов
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 262

Про книгу «Сильні лідери порушують правила. Нестандартні принципи управління командою і бізнесом» Кевін Круз

Лідери, які не бояться невідповідності шаблонним уявленням про керівників, домагаються набагато більшого, ніж ті, хто обмежений рамками патернів. Автор упевнений: не варто побоюватися бути більш відкритим, доброзичливим і навіть уразливим. Треба лише знати, як і коли слід проявляти свої людські якості. Кевін Круз розповідає про сучасні підходи до лідерства, корисних навичках і принципах, які допоможуть вам стати справжнім сильним керівником, здатним згуртувати і повести за собою команду заради досягнення високої мети. Головне завдання цієї книги - навчити вас, як бути і начальником, з яким хочуть працювати всі, і результативним співробітником, якого мріє мати у своїй команді будь-гендиректор. Без надриву, стресів і нескінченного сидіння в офісі. У книзі багато практичних порад про те, як ефективно взаємодіяти зі співробітниками, правильно організовувати свій час, уникати поширених помилок і зміцнювати авторитет. Навіщо читати Визначте, який стиль керівництва може бути найбільш ефективним у вашій компанії. Використовуйте досвід провідних керівників, їх досягнення і помилки. Навчіться відстоювати свої принципи на благо компанії і залишатися людиною з великої літери. Для кого Для керівників, які хочуть підвищити свою ефективність, а також для всіх, хто цікавиться питаннями лідерства та побудови успішної кар'єри.

Купити книгу «Сильні лідери порушують правила. Нестандартні принципи управління командою і бізнесом» Кевін Круз в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Сильні лідери порушують правила. Нестандартні принципи управління командою і бізнесом" (Кевін Круз) з ISBN 978-5-9614-1596-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
С. Богданов
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
262
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Кевін Круз

Рецензії на книгу «Сильні лідери порушують правила . Нестандартні принципи управління командою і бізнесом ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами