Рождение иллюстратора. Про творчество, выгорание, совместные проекты, продвижение, гонорары, авторские права - Феликс Шайнбергер (978-5-00146-230-9)

Рождение иллюстратора. Про творчество, выгорание, совместные проекты, продвижение, гонорары, авторские права - Феликс Шайнбергер (978-5-00146-230-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 605
605 грн
  • ISBN: 978-5-00146-230-9
  • Код товару: 345860
Основні характеристики
Перекладач: Юлія Змєєва
Редактор: Юлія Ованесян
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Народження ілюстратора. Про творчість , вигоряння , спільні проекти , просування , гонорари , автор» Фелікс Шайнбергер

Якщо ви мрієте про кар'єру ілюстратора і хочете домогтися успіхів на художньому поприщі, ця книга - ваш ключ до щастя. На перший погляд, це колекція зразків художньої орнітології від кращих в світі ілюстраторів. Деяким любителям птахів цього цілком достатньо для щастя. Однак під обкладинкою приховані поради, необхідні для кар'єрного зростання художника-ілюстратора. Фелікс Шайнбергер дає більше двадцяти дійсно корисних порад для початківців ілюстраторів. Як досвідчений і чуйний професор, він навчає тонкощам процесу: як приборкати страх перед чистим аркушем, як осягнути душу начерку. Автор представляє 25 найбільш важливих технік створення ілюстрацій і пробуджує в читачів бажання пізнати нові прийоми. Адже у кожного є улюблені методи, але нова техніка - це ключ до стилістичного різноманітності і свіжим рішенням. У третю, саму об'ємну частину книги, входять 39 цінних порад з виживання в середовищі художників-ілюстраторів. Фелікс Шайнбергер відкрито говорить про права та обов'язки ілюстратора. Його рекомендації охоплюють широке коло питань: від обговорення гонорару і спільних проектів, проблем маркетингу та управління часом до найбільш «хлібних» проектів та роботі всупереч своїм бажанням. «Коли ми, ілюстратори, створюємо щось, привносимо нове в світ замість того, щоб споживати і віднімати від світу, ми робимо його більш прекрасним і наповнюємо змістом». Вас чекають 600 кольорових малюнків від 170 відомих ілюстраторів з Німеччини і всього світу. Для кого ця книга Для тих, хто хоче вдосконалити свій стиль в ілюстраціях. Для творчих особистостей, які знаходяться в пошуках своєї справи.

Купити книгу «Народження ілюстратора. Про творчість , вигоряння , спільні проекти , просування , гонорари , автор» Фелікс Шайнбергер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Народження ілюстратора. Про творчість , вигоряння , спільні проекти , просування , гонорари , автор" (Фелікс Шайнбергер) з ISBN 978-5-00146-230-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Юлія Змєєва
Редактор
Юлія Ованесян
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
224
Формат
180х250 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.750
Автор
Фелікс Шайнбергер

Рецензії на книгу «Народження ілюстратора . Про творчість , вигоряння , спільні проекти , просування , гонорари , автор».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами