О чем мы молчим с моей матерью. 16 очень личных историй, которые знакомы многим - Мишель Филгейт (978-5-00146-526-3)

О чем мы молчим с моей матерью. 16 очень личных историй, которые знакомы многим - Мишель Филгейт (978-5-00146-526-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 368
368 грн
  • ISBN: 978-5-00146-526-3
  • Код товару: 345849
Основні характеристики
Перекладач: Ольга Терентьєва
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 336

Про книгу «Про що ми мовчимо з моєю матір'ю. 16 дуже особистих історій , які знайомі багатьом» Мішель Філгейт

Промовляння всього, що ми не могли сказати так довго, - один із способів зцілити наші стосунки з іншими і, найголовніше, з самими собою. На сторінках книги шістнадцять талановитих письменників діляться переживаннями і думками, які вони так і не зважилися обговорити зі своїми матерями, і яке значення це мало для них в результаті. Автор книги, Мішель Філгейт, ще студенткою почала писати твір про свого вітчима. Їй було потрібно більше десяти років, щоб зрозуміти, що насправді їй хотілося розповісти і пояснити: як його поведінка вплинула на її відносини з матір'ю. Відразу після публікації есе стало вірусним, їм поділилися в соціальних мережах Енн Ламотт, Ребекка СОЛНА і багато інших. Саме це наштовхнуло автора на ідею збірки щирих есе про відносини з матерями. У той час як деякі з авторів цієї книги не спілкуються зі своїми матерями, інші, навпаки, дуже близькі. Леслі Джеймісон пише про спробу з'ясувати, ким була її, здавалося б, ідеальна мати, перш ніж стати мамою. У веселому оповіданні Кеті Ханауер, нарешті, отримує шанс поговорити зі своєю матір'ю, яку постійно перериває її владний (але милий) батько. Андре Асіман пише про те, як змінюється погляд на світ, якщо мама глуха. А Джуліанна Багготт розповідає про маму, яка ділиться з нею абсолютно всім. Філгейт пише: «Мама - це наш перший будинок, і тому ми завжди намагаємося повернутися». Тема, яка занадто довго була оточена мовчанням, нарешті знайшла голоси. Для кого ця книга Для всіх, хто цікавиться психологією людських взаємин, особливо між матерями і дітьми. Для тих, кому важливий досвід творчих людей, що подолали дитячі травми і зуміли стати успішними.

Купити книгу «Про що ми мовчимо з моєю матір'ю. 16 дуже особистих історій , які знайомі багатьом» Мішель Філгейт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Про що ми мовчимо з моєю матір'ю. 16 дуже особистих історій , які знайомі багатьом" (Мішель Філгейт) з ISBN 978-5-00146-526-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ольга Терентьєва
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.410
Автор
Мішель Філгейт

Рецензії на книгу «Про що ми мовчимо з моєю матір'ю . 16 дуже особистих історій , які знайомі багатьом ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами