Как общаться с трудными людьми. Слышать, понимать, договариваться и справляться с эмоциями - Майк Эннесли (978-5-9614-2610-6)

Как общаться с трудными людьми. Слышать, понимать, договариваться и справляться с эмоциями - Майк Эннесли (978-5-9614-2610-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 275
275 грн
  • ISBN: 978-5-9614-2610-6
  • Код товару: 345837
Основні характеристики
Перекладач: Єлизавета Рибакова
Редактор: Любов Макаріна
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Оформлення обкладинки: Ю. Бугу

Про книгу «Як спілкуватися з важкими людьми. Чути, розуміти , домовлятися і справлятися з емоціями» Майк Еннеслі

Кожен з нас хоч раз у житті мав справу з людьми нісенітницею, неприємними, з поганим характером, що викликають або обурливим поведінкою і поглядами на життя, в корені відрізняються від наших. Що робити, якщо спілкуватися з такими людьми доводиться на регулярній основі - по роботі і в звичайному житті? Ця книга підкаже, як убезпечити свою нервову систему, зберегти душевну рівновагу і позитив. Вивчіть покрокові стратегії, розроблені автором, і вивести вас із себе стане не так-то просто, а позитивна віддача від вашого взаємодії з іншими людьми буде максимальною.

Купити книгу «Як спілкуватися з важкими людьми. Чути, розуміти , домовлятися і справлятися з емоціями» Майк Еннеслі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як спілкуватися з важкими людьми. Чути, розуміти , домовлятися і справлятися з емоціями" (Майк Еннеслі) з ISBN 978-5-9614-2610-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Єлизавета Рибакова
Редактор
Любов Макаріна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Ю. Бугу
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
192
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.330
Автор
Майк Еннеслі

Рецензії на книгу «Як спілкуватися з важкими людьми . Чути, розуміти , домовлятися і справлятися з емоціями ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами