Золотые правила продаж. 75 техник успешных холодных звонков, убедительных презентаций и коммерческих предложений, от которых невозможно отказаться - Стефан Шиффман (978-5-9614-2972-5)

Золотые правила продаж. 75 техник успешных холодных звонков, убедительных презентаций и коммерческих предложений, от которых невозможно отказаться - Стефан Шиффман (978-5-9614-2972-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 174
174 грн
  • ISBN: 978-5-9614-2972-5
  • Код товару: 345835
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Ultimate Book of Sales Techniques
Перекладач: Е. Копосова
Редактор: Наталя нарцисову
Мова: російська

Про книгу «Золоті правила продажу. 75 технік успішних холодних дзвінків , переконливих презентацій і комерційн» Стефан Шиффман

Всесвітньо відомий гуру продажів Стівен Шиффман навчив понад півмільйона сейлз-менеджерів. Ця книга - квінтесенція його тридцятирічного досвіду, в ній він сформулював 75 ??правил, яких потрібно дотримуватися на всіх етапах продажів, щоб ваша робота гарантовано привела до укладення угоди. Успішного продавця, каже Стівен Шиффман, відрізняє те, що він здатний передбачати події, що відбуваються в галузі, де він продає. Керуючись запропонованими техніками, ви зумієте прораховувати і запобігати проблемам, з якими може зіткнутися покупець, дізнаєтеся, де знаходити клієнтів, як правильно починати переговори і обходити відмовки, які помилки найчастіше допускають при продажах по електронній пошті і чому важливо вміння вчасно замовкнути. Завдяки цій книзі ваші продажі стануть стабільно успішними!

Купити книгу «Золоті правила продажу. 75 технік успішних холодних дзвінків , переконливих презентацій і комерційн» Стефан Шиффман в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Золоті правила продажу. 75 технік успішних холодних дзвінків , переконливих презентацій і комерційн" (Стефан Шиффман) з ISBN 978-5-9614-2972-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Ultimate Book of Sales Techniques
Перекладач
Е. Копосова
Редактор
Наталя нарцисову
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
254
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.316
Автор
Стефан Шиффман

Рецензії на книгу «Золоті правила продажу . 75 технік успішних холодних дзвінків , переконливих презентацій і комерційн».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами