Год без покупок. Как я отказалась от бессмысленных трат и обнаружила, что полноценная ж - Кейт Фландерс (978-5-00146-627-7)

Год без покупок. Как я отказалась от бессмысленных трат и обнаружила, что полноценная ж - Кейт Фландерс (978-5-00146-627-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 349
349 грн
  • ISBN: 978-5-00146-627-7
  • Код товару: 345829
Основні характеристики
Перекладач: Єлизавета Пономарьова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 240

Про книгу «Рік без покупок. Як я відмовилася від безглуздих витрат і виявила , що повноцінна ж» Кейт Фландерс

До тридцяти років Кейт Фландерс зрозуміла, що, подібно до багатьох, виявилася в порочному колі споживацтва: чим більше вона заробляла, тим більше їй хотілося купувати, і це повторювалося знову і знову. Вона залізла в борги, але як тільки позбулася їх, старі звички знову взяли верх. І тоді вона зрозуміла, що нескінченні витрати зовсім не роблять її щасливою, а лише заважають домагатися бажаного, - і поставила собі сміливу мету: нічого не купувати цілий рік. Ця книзі описує життя Кейт протягом 12 місяців, під час яких вона купувала тільки товари повсякденної необхідності: їжу, побутову хімію, бензин. За цей рік вона не тільки перестала бути одержимою магазинами, а й привчила себе витрачати менше. Вона звільнила квартиру від непотребу, викинувши 70% свого майна, навчилася лагодити речі, які перш за викидала, дізналася про рух за скорочення відходів і перестала дивитися серіали. З кожним місяцем їй ставало дедалі очевидніше, що чим менше вона споживає, тим краще себе почуває. Дивно, але в складних життєвих ситуаціях таке самообмеження не заважало їй, а, навпаки, допомагало. Вона зрозуміла, чому раніше, зіткнувшись з проблемами, завжди зверталася за розрадою до шопінгу, алкоголю і їжі - і усвідомила, чого їй це коштувало. Оскільки їй довелося відмовитися від старих звичок, вона провела рік, створюючи нові, і поступово розуміючи, що для неї дійсно важливо. Чесна історія Кейт, повна відкриттів і рекомендацій, напевно змусить вас задатися питанням: а що такого є в вашому житті, за що вам варто було б перестати чіплятися? Можливо, що ця книга допоможе зрозуміти, як позбутися від усього зайвого і зберегти найцінніше.

Купити книгу «Рік без покупок. Як я відмовилася від безглуздих витрат і виявила , що повноцінна ж» Кейт Фландерс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Рік без покупок. Як я відмовилася від безглуздих витрат і виявила , що повноцінна ж" (Кейт Фландерс) з ISBN 978-5-00146-627-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Єлизавета Пономарьова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.376
Автор
Кейт Фландерс

Рецензії на книгу «Рік без покупок . Як я відмовилася від безглуздих витрат і виявила , що повноцінна ж ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами