Оценка компаний. Анализ и прогнозирование с использованием отчетности по МСФО - Кеннет Ли, Ник Антилл (978-5-9614-6296-8)

Оценка компаний. Анализ и прогнозирование с использованием отчетности по МСФО - Кеннет Ли, Ник Антилл (978-5-9614-6296-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 788
788 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6296-8
  • Код товару: 345821
Основні характеристики
Перекладач: Леонід Лопатников
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Оцінка компаній. Аналіз і прогнозування з використанням звітності по МСФО» Кеннет Лі , Нік Антилл

У книзі представлена ??точка зору інвестиційних аналітиків на те, яким чином фахівці і фінансові ринки будуть оцінювати вартість компаній на підставі фінансової звітності, підготовленої відповідно до МСФЗ. Проаналізувавши методи оцінки та принципи складання фінансової звітності, автори показують, що найбільш вірогідна оцінка вартості компанії може бути отримана з використанням прибутку і капіталу компаній, розрахованих відповідно до МСФЗ. Особливу увагу в книзі приділено розгляду найбільш складних для аналізу і відображення у фінансовій звітності активів і зобов'язань: пенсійних зобов'язань, опціонів на акції, похідних фінансових інструментів, нарахованих резервів і операцій з оренди. Наведено конкретні приклади використання МСФЗ при оцінці компаній різних галузей, в тому числі компаній видобувних і регульованих галузей, страхових компаній і банків.

Купити книгу «Оцінка компаній. Аналіз і прогнозування з використанням звітності по МСФО» Кеннет Лі , Нік Антилл в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Оцінка компаній. Аналіз і прогнозування з використанням звітності по МСФО" (Кеннет Лі , Нік Антилл) з ISBN 978-5-9614-6296-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Леонід Лопатников
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
442
Формат
165x235 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.805
Автор
Кеннет Лі , Нік Антилл

Рецензії на книгу «Оцінка компаній . Аналіз і прогнозування з використанням звітності по МСФО ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами