Арифметика вязания. Авторский метод расчетов и вязания одежды с имитацией втачного рук - Анна Котова (978-966-993-494-9)

Арифметика вязания. Авторский метод расчетов и вязания одежды с имитацией втачного рук - Анна Котова (978-966-993-494-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 532
532 грн
  • ISBN: 978-966-993-494-9
  • Код товару: 345807
Основні характеристики
Автор: Анна Котова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 224

Про книгу «Арифметика в'язання. Авторський метод розрахунків і в'язання одягу з імітацією втачного рук» Анна Котова

Ця книга зробить справжню революцію у вашому ставленні до в'язання! Тепер у вас в руках є універсальний інструмент, завдяки якому зникнуть всі ваші проблеми і страхи! Вам більше не доведеться болісно перераховувати і перев'язувати, нервувати і дратуватися! Анна Котова, дизайнер і інстаграм-блогер з аудиторією більше 100 000 активних і залучених передплатників, розробила унікальний авторський метод розрахунків, завдяки якому ви зможете зв'язати будь-яку річ на будь-яку фігуру, будь-якого розміру і з будь пряжі на жінок, чоловіків і на дітей без перев'язування і сліз. Величезний досвід автора зробив неможливе: так елегантно об'єднав математику і в'язання, що створення будь-яких в'язаних речей тепер приносить виключно задоволення і гордість за результат. До книги увійшли майстер-класи зі створення безшовних речей з імітацією втачного рукава, і це ще одне ноу-хау автора, по більш ніж 130 майстер-класів якого вже пов'язано більше 10 000 речей її послідовниками і учнями в 84 країнах світу! Понад 50 авторських відеоуроків, на які можна перейти прямо зі сторінок видання, допоможуть засвоїти інформацію тим, кому легше сприймати викладений в книзі матеріал наочно, і уникнути помилок всім іншим. Система точних розрахунків і формул для конструювання безшовних виробів на будь-який смак і розмір - це воістину новий погляд на в'язання і новий рівень майстерності, досягти якого допоможе ця унікальна книга!

Купити книгу «Арифметика в'язання. Авторський метод розрахунків і в'язання одягу з імітацією втачного рук» Анна Котова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Арифметика в'язання. Авторський метод розрахунків і в'язання одягу з імітацією втачного рук" (Анна Котова) з ISBN 978-966-993-494-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
224
Формат
205x260 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.891
Автор
Анна Котова

Рецензії на книгу «Арифметика в'язання . Авторський метод розрахунків і в'язання одягу з імітацією втачного рук ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами