Влияние женской силы на отношения с мужчинами и способность получать деньги - Ирина Пырма-Корладоля (978-5-906891-69-3)

Влияние женской силы на отношения с мужчинами и способность получать деньги - Ирина Пырма-Корладоля (978-5-906891-69-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 536
536 грн
  • ISBN: 978-5-906891-69-3
  • Код товару: 345773
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 208
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)

Про книгу «Вплив жіночої сили на відносини з чоловіками і здатність отримувати гроші» Ірина Пирма - Корладоля

Ця книга розповідає про Природу Жінки, в якій міститься величезна Сила - Сила Любові і Сила руйнування. І від кожної жінки залежить, що вона вибере: любов або руйнування. Спочатку жінка має могутньою владою. Вона здатна як "вбити" чоловіка критикою, претензіями і звинуваченнями в неспроможності, так і підняти його на рівень Бога, дозволити йому стати Богом. Відмовляючись від своєї Особистою Сили, жінка дозволяє розтоптати свою Душу і зруйнувати своє життя. Втративши свою Особисту Силу, їй доводиться розвивати чоловічі якості і самій заробляти гроші, руйнуючи себе і життя своїх дітей. Вона платить зависоку ціну: розплачується самотністю і незадоволеністю в усіх сферах свого життя, втрачає здоров'я, молодість і красу. Якщо жінка зуміє повернути собі Почуття Власного Переваги, свою Особисту Силу, то зможе виявляти потужний вплив і на своє життя, і на відносини з чоловіками. Вона здатна стати Богинею і підкорити весь світ. Жінка-Богиня може ладити і правити, а в союзі з Чоловіком-Богом зможе творити і творити нові Всесвіти.

Купити книгу «Вплив жіночої сили на відносини з чоловіками і здатність отримувати гроші» Ірина Пирма - Корладоля в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Вплив жіночої сили на відносини з чоловіками і здатність отримувати гроші" (Ірина Пирма - Корладоля) з ISBN 978-5-906891-69-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
208
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.320
Автор
Ірина Пирма - Корладоля

Рецензії на книгу «Вплив жіночої сили на відносини з чоловіками і здатність отримувати гроші ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами