Android. Программирование для профессионалов. 4-е издание - Билл Филлипс, Крис Стюарт, Кристин Марсикано (978-5-4461-1657-7)

Android. Программирование для профессионалов. 4-е издание - Билл Филлипс, Крис Стюарт, Кристин Марсикано (978-5-4461-1657-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 932
932 грн
  • ISBN: 978-5-4461-1657-7
  • Код товару: 345743
Основні характеристики
Назва оригіналу: Android Programming: The Big Nerd Ranch Guide, 3rd Edition
Перекладач: Е. Матвєєв
Редактор: Н. Ріміцан , Н. Суслова
Мова: російська

Про книгу «Android. Програмування для професіоналів. 4 - е видання» Білл Філліпс , Кріс Стюарт , Крістін Марсікано

Зустрітися з можливостями програмування Android на мові Kotlin! Безліч прикладів додатків з чіткими поясненнями ключових концепцій і API дозволять легко розібратися в найважчих завданнях. Ця книга присвячена прикладним методам розробки додатків на Kotlin, і підійде для всіх версій Android від 5.0 (Lollipop) до 8.1 (Oreo) і вище. Використовуйте Android Studio для створення додатків, щоб перевіряти код на кожному етапі, інтегрувати його з іншими додатками, працювати з зображеннями, відтворювати аудіо і робити багато чого іншого. Кожна глава продумана (і протестована) так, щоб ви змогли отримати максимум досвіду і знання, необхідні для розробки під Android.

Купити книгу «Android. Програмування для професіоналів. 4 - е видання» Білл Філліпс , Кріс Стюарт , Крістін Марсікано в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Android. Програмування для професіоналів. 4 - е видання" (Білл Філліпс , Кріс Стюарт , Крістін Марсікано) з ISBN 978-5-4461-1657-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Android Programming: The Big Nerd Ranch Guide, 3rd Edition
Перекладач
Е. Матвєєв
Редактор
Н. Ріміцан , Н. Суслова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
704
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.910
Автор
Білл Філліпс , Кріс Стюарт , Крістін Марсікано

Рецензії на книгу «Android . Програмування для професіоналів . 4 - е видання ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами