Про леттеринг. От карандашного наброска до векторной графики: процесс работы профессионального летте - Джессика Хиш (978-5-00146-463-1)

Про леттеринг. От карандашного наброска до векторной графики: процесс работы профессионального летте - Джессика Хиш (978-5-00146-463-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 480
480 грн
  • ISBN: 978-5-00146-463-1
  • Код товару: 345718
Основні характеристики
Перекладач: Наталія Довнар
Художник: Джессіка Хіш
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Про леттерінг. Від олівцем начерку до векторної графіки : процес роботи професійного Летте» Джессіка Хіш

Про книгу Відома художниця-Леттерера Джессіка Хіш в своєму Скетчбук познайомить вас з творчими і технічними тонкощами створення художніх написів - від начерків олівцем до відтворення на комп'ютері в векторному форматі. Ви знайдете тут чимало цікавих і корисних порад по всіх етапах процесу, підбору інструментів, пошуку, вибору та відшліфовування задумів і самих робіт. Також в книзі показані проекти, виконані автором, з демонстрацією різних етапів і коментарями про хід процесу. Яскраві ілюстрації, живі опису та історії з життя автора стануть відмінним джерелом натхнення, допоможуть набути впевненості в собі новачкам і всім, хто поки тільки шукає свій шлях. А досвідчені Леттерера і дизайнери зможуть почерпнути з книги вдалі прийоми оптимізації роботи. Від автора Багато творчі люди намагаються не поширюватися про своє життя, але мої особистість і досвід нерозривно пов'язані з тим, що я роблю і до чого прагну. Дизайн відкрив мені двері в приголомшливе спільнота, і зокрема тому я і продовжую малювати. Я хочу дати всім прекрасним людям, яких зустріла (або ще зустріч), можливість відчути те саме, що і я під час роботи. Коли ви зіткнетеся з тим, що вам подобається, що б це не було, ваше серце стане битися, а емоції захльостувати. Мені пощастило, що я знайшла своє покликання, і я хочу, щоб такий шанс випав і іншим. Сподіваюся, ця книга допоможе вам знайти спосіб займатися улюбленою справою і отримувати за це гроші. А якщо ні, то, по крайней мере, ви зможете помилуватися красивими картинками. Коли я задумала написати книгу, у мене були різні думки щодо того, як вона повинна виглядати. Я думала, що покажу ескізи і трохи введу читачів в процес - з нуля до готового проекту. Але коли я почала писати, все закрутилося. В результаті вийшла не просто книга з гарними ілюстраціями, а джерело інформації і натхнення. Вона набагато глибше, ніж мені бачилося на початку, і кожен день я думаю про те, що мені хотілося б помістити на ці сторінки. Це не повне керівництво по леттерінгу і шрифтів, таке створити неможливо. Є багато прекрасних книг про леттерінге, і я сподіваюся, що моя стане доповненням або можливістю заглянути в захоплюючий світ леттерінгозавісімих. про автора Джессіка Хіш - Леттерера, ілюстратор, шрифтової дизайнер і самопроголошений завзятий прокрастінатор. Включена в список найперспективніших людей молодше 30 років журналу Forbes. Серед її клієнтів Уес Андерсон, Дейв Еггерс, New York Times, TiffanyCo., Oxfam America, Nike, Samsung, журнал Wired. Джессіка живе в Сан-Франциско.

Купити книгу «Про леттерінг. Від олівцем начерку до векторної графіки : процес роботи професійного Летте» Джессіка Хіш в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Про леттерінг. Від олівцем начерку до векторної графіки : процес роботи професійного Летте" (Джессіка Хіш) з ISBN 978-5-00146-463-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Наталія Довнар
Художник
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
176
Формат
210x260 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Джессіка Хіш

Рецензії на книгу «Про леттерінг . Від олівцем начерку до векторної графіки : процес роботи професійного Летте ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами