От скетчей к акварельному рисунку. Как улучшить технику выполнения эскизов и создать свою первую нас - Венди Джелберт (978-5-00117-720-3)

От скетчей к акварельному рисунку. Как улучшить технику выполнения эскизов и создать свою первую нас - Венди Джелберт (978-5-00117-720-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 479
479 грн
  • ISBN: 978-5-00117-720-3
  • Код товару: 345717
Основні характеристики
Перекладач: Анна Авдєєва
Редактор: Анна Кузьміна
Серія: Малювання
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Від скетчів до акварельному малюнку. Як поліпшити техніку виконання ескізів і створити свою першу н» Венді Джелберт

Про книгу Навіщо потрібні начерки? На думку Венді Джелберт, це кращий спосіб зберегти надихаючі сюжети і пам'ятні моменти. У кількох покрокових уроках Джелберт покаже, як поліпшити техніку виконання начерків і навчитися писати закінчені твори на їх основі. Ви дізнаєтеся про все: як фіксувати деталі, вибудовувати композицію, передавати текстури і використовувати Скетчбук максимально ефективно. У книзі представлені багато картин Джелберт разом з попередніми начерками. Окремі глави присвячені промальовуванні людських силуетів, вибору теми і розвитку отриманих навичок. фішки книги Ідеї ??і практичні поради для виконання начерків Цікава техніка ліній і акварельних заливок Три докладних покрокових уроку і десятки надихаючих картин Для кого ця книга Для всіх, хто коли-небудь був натхненний миттєвостями життя, але не знав, як це висловити на папері. Новачкам, професіоналам, і серйозним любителям. про автора Венді Джелберт - професійна художниця і викладач, що працює пастеллю, олійними фарбами, акрилом, чорнилом і аквареллю. Їй подобаються експерименти в змішаній техніці, і її нетрадиційний підхід часто дає дивовижні і оригінальні результати. Венді складається в суспільстві жінок-художниць і суспільстві художників-флористів. Викладає малювання більше 30 років в різних містах Англії. За свою кар'єру вона була відзначено не малою кількістю нагород, таких як "Краща виставка" на S.W.A. в London Mall Westminster Galleries: "Краща виставка" на художній виставці в Берследоне, "Краща виставка" в Wessex Gallery і "Краща виставка" в галереї "Лі" в РОМС. Венді живе і працює в британському місті РОМС.

Купити книгу «Від скетчів до акварельному малюнку. Як поліпшити техніку виконання ескізів і створити свою першу н» Венді Джелберт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Від скетчів до акварельному малюнку. Як поліпшити техніку виконання ескізів і створити свою першу н" (Венді Джелберт) з ISBN 978-5-00117-720-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Анна Авдєєва
Редактор
Анна Кузьміна
Серія
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
128
Формат
220х295 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.766
Автор
Венді Джелберт

Рецензії на книгу «Від скетчів до акварельному малюнку . Як поліпшити техніку виконання ескізів і створити свою першу н».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами