В поисках гробниц Древнего Египта. Тайны Нефертити, Александра Македонского, Клеопатры - Крис Нонтон (978-5-00146-651-2)

В поисках гробниц Древнего Египта. Тайны Нефертити, Александра Македонского, Клеопатры - Крис Нонтон (978-5-00146-651-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 504
504 грн
  • ISBN: 978-5-00146-651-2
  • Код товару: 345703
Основні характеристики
Автор: Кріс Нонтон
Назва оригіналу: Searching for the Lost Tombs of Egypt
Перекладач: Євген Пивоваров
Науковий редактор: Анна Низова
Редактор: Тетяна Медведєва
Мова: російська

Про книгу «У пошуках гробниць Стародавнього Єгипту. Таємниці Нефертіті , Олександра Македонського , Клеопатри» Кріс Нонтон

Мумії, гробниці і дивовижні скарби, що зберігаються в них, - ці образи відразу виникають в свідомості при слові "єгиптологія". Наша розповідь - про Стародавньому Єгипті і про те, що відбувалося, коли люди вмирали в цій країні тисячі років тому. Про те, як вони уявляли собі життя після смерті, і про те, як ховали померлих. Багато хто знає, що в той час підготовка до похорону найбагатших і важливих єгиптян була вельми ґрунтовною, не кажучи вже про правителів країни, фараонів. Часом для померлих споруджувалися ретельно сплановані, багато прикрашені усипальниці, заховані від сторонніх очей з неймовірною винахідливістю. Історія відкриття цих стародавніх поховань майже настільки ж захоплююча, як і історія самих руїн. Ця книга - про гробницях видатних людей стародавнього світу: Имхотепа, Нефертіті, Олександра Македонського, Клеопатри і інших. Час зберіг їх імена в древніх текстах, ієрогліфах і письменах на різних мовах. Вони викарбувані на стінах храмів, написані на папірусах і інших артефактах, знайдених в гробницях того часу. Вони зустрічаються в історичних працях класичних авторів і в більш пізніх творах. Сама можливість виявити місця спочинку, а може, навіть останки цих знаменитостей давнини, надихнула багатьох істориків і археологів на експедиції в єгипетські пустелі, повні руїн. Наша розповідь про те, з чим зіткнулися ці археологи, і про те, чи можливо в принципі знайти гробниці, які вони так мріяли розкопати. Ця книга аж ніяк не про життя звичайних жителів Стародавнього Єгипту. Вона розповідає про відомих фараонів і інших стародавніх знаменитостей, їхні досягнення, незліченні багатства, які вони зібрали за своє життя і забрали з собою в могилу. А також про археологів, які поклали свої життя на виснажливі пошуки гробниць, і про те, як вплинули легендарні обставини їх поховання на роботу вчених. Книга просякнута хвилюючим почуттям очікування нового відкриття. Я зібрав в ній історії про сенсаційні знахідки, зроблених в минулому, і про дослідження, які тривають в даний момент. І сподіваюся, що мені вдалося передати свою впевненість в тому, що ще безліч дивовижних відкриттів чекає нас в майбутньому.

Купити книгу «У пошуках гробниць Стародавнього Єгипту. Таємниці Нефертіті , Олександра Македонського , Клеопатри» Кріс Нонтон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "У пошуках гробниць Стародавнього Єгипту. Таємниці Нефертіті , Олександра Македонського , Клеопатри" (Кріс Нонтон) з ISBN 978-5-00146-651-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Searching for the Lost Tombs of Egypt
Перекладач
Євген Пивоваров
Науковий редактор
Анна Низова
Редактор
Тетяна Медведєва
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.785
Автор
Кріс Нонтон

Рецензії на книгу «У пошуках гробниць Стародавнього Єгипту . Таємниці Нефертіті , Олександра Македонського , Клеопатри ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами