Подходим друг другу. Как теория привязанности поможет создать гармоничные отношения - Амир Левин, Рэйчел Хеллер (978-5-00169-053-5)

Подходим друг другу. Как теория привязанности поможет создать гармоничные отношения - Амир Левин, Рэйчел Хеллер (978-5-00169-053-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 400
400 грн
  • ISBN: 978-5-00169-053-5
  • Код товару: 345696
Основні характеристики
Назва оригіналу: Attached
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 256

Про книгу «Підходимо один одному. Як теорія прихильності допоможе створити гармонійні відносини» Амір Левін , Рейчел Хеллер

Практичний посібник про теорію прив'язаності для бажаючих знайти підходящого супутника або поліпшити нинішній союз. Наука каже нам, чим харчуватися, коли займатися спортом і як довго спати. Чому б не скористатися науковими даними і не спробувати поліпшити відносини? У цій книзі доктор Амір Левін і психолог Рейчел Хеллер пояснюють, чому одним людям романтичні відносини даються легко, а інші безнадійно застрягають в стражданнях. Через призму теорії прихильності автори по-новому дивляться на любов і дають нове визначення відносинам. Теорія прив'язаності добре вивчена і популярна, але зазвичай про неї говорять в контексті виховання дітей. Амір Левін і Рейчел Хеллер застосували цю теорію до романтичних стосунків між дорослими - і отримали приголомшливі результати. Вони пояснили, як поводяться в стосунках люди з різними типами прихильності, чому вони не можуть інакше і як використовувати ці знання. Існує чотири типи прихильності: надійний, уникає, тривожний і рідкісний тривожно-уникає тип. У кожного з них свої особливості і манера поведінки в любовних відносинах. Що природно для надійного типу, то практично неможливо для уникає, і фраза "справа не в тобі, справа в мені" набуває нового змісту. Крім того, Левін і Хеллер ставлять під сумнів сучасні теорії про самодостатність. Згідно з їхніми дослідженнями, люди можуть і повинні залежати один від одного, а надійні відносини роблять нас сильними і незалежними в зовнішньому світі. Автори книги не тільки розповідають про типах прихильності, а й дають практичні рекомендації. Ви навчитеся визначати свій тип і тип обранця і дізнаєтеся, як вести себе у відповідності з результатами. Ви отримаєте обґрунтовані і зрозумілі відповіді на вічні питання відносин: чому він не дзвонить, чому всі мої романи закінчуються однаково, як менше сваритися, коли пора завершувати стосунки і як спілкуватися конструктивно, а не закидати одне одного претензіями. Ця книга допоможе по-іншому поглянути на любов і буде корисна і тим, хто в пошуку, і тим, хто працює над існуючими відносинами.

Купити книгу «Підходимо один одному. Як теорія прихильності допоможе створити гармонійні відносини» Амір Левін , Рейчел Хеллер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Підходимо один одному. Як теорія прихильності допоможе створити гармонійні відносини" (Амір Левін , Рейчел Хеллер) з ISBN 978-5-00169-053-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Attached
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
140x205 мм
Вага
0.320
Автор
Амір Левін , Рейчел Хеллер

Рецензії на книгу «Підходимо один одному . Як теорія прихильності допоможе створити гармонійні відносини ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами