Не мешай себе жить. Как справиться со страхом, обидой, чувством вины, прокрастинацией и другими проявлениями саморазрушительного поведения - Марк Гоулстон, Филип Голдберг (978-5-00169-078-8)

Не мешай себе жить. Как справиться со страхом, обидой, чувством вины, прокрастинацией и другими проявлениями саморазрушительного поведения - Марк Гоулстон, Филип Голдберг (978-5-00169-078-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 403
403 грн
  • ISBN: 978-5-00169-078-8
  • Код товару: 345693
Основні характеристики
Назва оригіналу: Get Out of Your Own Way
Перекладач: Оксана Медвідь
Редактор: Наталя Шульпіна
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Не заважай собі жити. Як впоратися зі страхом , образою , почуттям провини , прокрастинація і іншим» Марк Гоулстон , Філіп Голдберг

Практична книга від досвідченого психіатра і автора бестселера «Як розмовляти з мудаками» про те, як боротися з 40 проявами саморазрушительного поведінки - від прокрастинації до гніву. Аналізуючи своє життя, багато людей з жалем усвідомлюють, що вона мало схожа на те, про що вони мріяли, на що сподівалися. Ще сумніше розуміти, що нездатність реалізувати надії і мрії в значній мірі обумовлена ??тим, що ви самі були головною перешкодою. А точніше, ваше саморуйнівну поведінку. Ось чому так важливо навчитися визначати власні моделі самосаботажа і відмовитися від усіх форм його прояву. Не зробивши цього, ви серйозно ризикуєте пережити в майбутньому найглибше співчуття як через втрачених можливостей, так і з-за невипробуваного задоволення життям і недоотриманого або недоданої любові. Цю книгу варто прочитати від кірки до кірки, а потім використовувати в якості довідкового посібника. Відкриваючи її, коли у вашому житті виникнуть складні ситуації і вам знадобиться рада зі зміни конкретної моделі саморазрушительного поведінки. Кожна різновид самосаботажа має унікальний характер, тому є і особливий спосіб боротьби з ним. Однак у них багато і спільних рис, а значить, деякі заходи ефективні у всіх випадках. Ця книга допоможе вам змінити моделі поведінки, що заважають йти вперед, і замінити деструктивна поведінка тим, яке покращить життя.

Купити книгу «Не заважай собі жити. Як впоратися зі страхом , образою , почуттям провини , прокрастинація і іншим» Марк Гоулстон , Філіп Голдберг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Не заважай собі жити. Як впоратися зі страхом , образою , почуттям провини , прокрастинація і іншим" (Марк Гоулстон , Філіп Голдберг) з ISBN 978-5-00169-078-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Get Out of Your Own Way
Перекладач
Оксана Медвідь
Редактор
Наталя Шульпіна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
224
Формат
145x210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.360
Автор
Марк Гоулстон , Філіп Голдберг

Рецензії на книгу «Не заважай собі жити . Як впоратися зі страхом , образою , почуттям провини , прокрастинація і іншим».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами