Наука общения. Как читать эмоции, понимать намерения и находить общий язык с людьми - Ванесса ван Эдвардс (978-5-00146-811-0)

Наука общения. Как читать эмоции, понимать намерения и находить общий язык с людьми - Ванесса ван Эдвардс (978-5-00146-811-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 423
423 грн
  • ISBN: 978-5-00146-811-0
  • Код товару: 345692
Основні характеристики
Назва оригіналу: Captivate: The Science of Succeeding with People
Перекладач: Ольга Терентьєва
Редактор: Світлана метеликові
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Наука спілкування. Як читати емоції , розуміти наміри і знаходити спільну мову з людьми» Ванесса ван Едвардс

Яскрава і практична книга про ключові принципи людського спілкування, яка допоможе вам відчувати себе впевнено в будь-якій ситуації. Як почати розмову і звернути на себе увагу? Як ближче пізнати співрозмовника? Як впливати на колег і друзів? Ванесса ван Едвардс призводить в книзі найважливіші принципи людського спілкування, які допоможуть вам якісно змінити своє життя. Цим принципам не вчать в школах і університетах, але саме вони визначають, досягнемо успіху ми на роботі або в особистих відносинах, чи ні. Так, ви дізнаєтеся багато корисного: Як діяти на будь-якому заході: у кожної вечірки, ділового заходу і соціальної ситуації є своя карта. Ви дізнаєтеся, як найкраще знайомитися і починати спілкування. Як читати емоції: швидко зчитувати вираз обличчя і передбачати емоції людей простіше, ніж може здатися. Як говорити з ким завгодно: будь-яке спілкування може стати незабутнім - якщо ви знаєте, як доставити слухачам задоволення і зацікавити їх. Коли ви вивчите закони людської поведінки і взаємодії, зможете виробляти прекрасне перше враження і швидко налагоджувати контакт в будь-якій ситуації - від переговорів і співбесід до вечірок. Вигода не змусить себе чекати.

Купити книгу «Наука спілкування. Як читати емоції , розуміти наміри і знаходити спільну мову з людьми» Ванесса ван Едвардс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Наука спілкування. Як читати емоції , розуміти наміри і знаходити спільну мову з людьми" (Ванесса ван Едвардс) з ISBN 978-5-00146-811-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Captivate: The Science of Succeeding with People
Перекладач
Ольга Терентьєва
Редактор
Світлана метеликові
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
384
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.560
Автор
Ванесса ван Едвардс

Рецензії на книгу «Наука спілкування . Як читати емоції , розуміти наміри і знаходити спільну мову з людьми ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами