Модельное мышление. Как анализировать сложные явления с помощью математических моделей - Скотт Пейдж (978-5-00146-867-7)

Модельное мышление. Как анализировать сложные явления с помощью математических моделей - Скотт Пейдж (978-5-00146-867-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 959
959 грн
  • ISBN: 978-5-00146-867-7
  • Код товару: 345689
Основні характеристики
Автор: Скотт Пейдж
Назва оригіналу: The Model Thinker
Перекладач: Наталія Яцюк
Редактор: Тетяна Сковороднікова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Модельне мислення. Як аналізувати складні явища за допомогою математичних моделей» Скотт Пейдж

Книга розповість, як виловлювати сенс і рішення з океану даних за допомогою математичних моделей (від простих лінійних до марковських ланцюгів). Кожен день ми замислюємося над самими різними питаннями: чому зростає нерівність? Чому все більше людей страждають клінічним ожирінням? Чи дійсно команда, що складається з представників різних рас, приймає більш ефективні рішення? Як можна передбачити результати виборів? При цьому нас буквально захлеснув потік інформації, будь то відносно опиоидного кризи, надходження в коледж, генетичних корелятів захворювань, фінансових транзакцій або спортивних результатів. Для того щоб впоратися з таким рівнем складності і знайти цих даних застосування, потрібні моделі. Застосування декількох різнопланових концептуальних схем допомагає глибше зрозуміти те, що відбувається - більш того, використання безлічі моделей дозволяє вибудувати ієрархічну систему, що включає в себе дані, інформацію, знання і в кінцевому рахунку мудрість. У цій книзі автор в захоплюючій формі описує двадцять п'ять широких класів моделей (таких як моделі зростання, випадкові блукання, ентропія, ланцюги Маркова та багато іншого), пояснюючи, як і коли їх застосовувати. У якій би області ви не працювали (наука, бізнес, державне управління та навіть літературознавство), вам доводиться вирішувати складні завдання, оперуючи величезною кількістю даних. Книга «Модельне мислення» розповість, як за допомогою моделей змусити ці дані працювати на вас.

Купити книгу «Модельне мислення. Як аналізувати складні явища за допомогою математичних моделей» Скотт Пейдж в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Модельне мислення. Як аналізувати складні явища за допомогою математичних моделей" (Скотт Пейдж) з ISBN 978-5-00146-867-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Model Thinker
Перекладач
Наталія Яцюк
Редактор
Тетяна Сковороднікова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
528
Формат
170х240 мм
Автор
Скотт Пейдж

Рецензії на книгу «Модельне мислення . Як аналізувати складні явища за допомогою математичних моделей ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами