В погоне за жизнью. История врача, опередившего смерть и спасшего себя и других от неизлечимой болезни - Дэвид Файгенбаум (978-5-00169-156-3)

В погоне за жизнью. История врача, опередившего смерть и спасшего себя и других от неизлечимой болезни - Дэвид Файгенбаум (978-5-00169-156-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 270
270 грн
  • ISBN: 978-5-00169-156-3
  • Код товару: 345668
Основні характеристики
Назва оригіналу: Chasing My Cure
Перекладач: Василь Горохов
Науковий редактор: Андрій Сакерін
Редактор: Юлія Тржемецкая

Про книгу «У гонитві за життям. Історія лікаря , який випередив смерть і врятував себе і інших від невиліковно» Девід Файгенбаум

Історія людини, який знайшов новий підхід до лікування своєї хвороби і допоміг не тільки собі, а й іншим. У медичній школі Девіда Файгенбаум прозвали «Звіром» - він був спортсменом і до того ж славився винятковою інтелектуальної витривалістю. А потім все різко змінилося: його стала мучити незрозуміла втома, через лічені тижні почали відмовляти органи. Доктора були спантеличені і ніяк не могли поставити діагноз. Приходячи до тями, Девід молився про те, щоб отримати другий шанс: це було схоже на драматичну боротьбу за овертайм в футболі. Сталося диво. Девід вижив - але лише для того, щоб знову і знову переживати рецидиви і стояти на порозі смерті. Як з'ясувалося, у нього була одна з різновидів вкрай важкої і рідкісної хвороби Кастлемана - щось середнє між раком і аутоімунним захворюванням. Коли, незважаючи на призначення єдиного розроблюваного на той момент ліки від цієї хвороби, у Девіда стався черговий рецидив, він зрозумів, що такими темпами медицина навряд чи встигне врятувати йому життя. Саме тому він перетворив відчайдушну надію на зцілення в конкретні дії. У проміжку між госпіталізації він проаналізував свою історію хвороби і зразки крові, щоб відшукати новий підхід до лікування. За допомогою рідних, друзів і наставників він зв'язався з іншими лікарями і пацієнтами, що зіткнулися з хворобою Кастлемана, і в підсумку розробив амбітний план - спільно скласти список найбільш перспективних наукових проблем і залучити дослідників світового рівня для їх вирішення. Замість того щоб чекати, поки в науці зійдуться зірки, він вирішив збудувати зірки самостійно. З тих пір пройшло більше п'яти років. Доктор Файгенбаум одружився на дівчині, яку любив зі студентських років, і побачив плоди своєї важкої праці. Знайдене лікування допомагає йому залишатися в стані ремісії, а його новаторський підхід до організації наукового пошуку став зразком в області дослідження рідкісних захворювань. Зараз доктор Файгенбаум і його лабораторія поширюють свій підхід на інші хвороби, в тому числі COVID19. Ця неймовірна історія показує, що може статися, коли рішучість, любов, сім'я, віра і щаслива випадковість зливаються воєдино. Одна з кращих нон-фікшен-книг 2019 року за версією Next Big Ideas Club.

Купити книгу «У гонитві за життям. Історія лікаря , який випередив смерть і врятував себе і інших від невиліковно» Девід Файгенбаум в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "У гонитві за життям. Історія лікаря , який випередив смерть і врятував себе і інших від невиліковно" (Девід Файгенбаум) з ISBN 978-5-00169-156-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Chasing My Cure
Перекладач
Василь Горохов
Науковий редактор
Андрій Сакерін
Редактор
Юлія Тржемецкая
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
140х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Девід Файгенбаум

Рецензії на книгу «У гонитві за життям . Історія лікаря , який випередив смерть і врятував себе і інших від невиліковно».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами