Фабрика выбора. Как преодолеть 25 препятствий, которые мешают клиенту совершить покупку - Ричард Шоттон (978-5-9614-2578-9)

Фабрика выбора. Как преодолеть 25 препятствий, которые мешают клиенту совершить покупку - Ричард Шоттон (978-5-9614-2578-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 343
343 грн
  • ISBN: 978-5-9614-2578-9
  • Код товару: 345651
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Choice Factory
Перекладач: Катерина Яценко
Редактор: Любов Любавіна
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Фабрика вибору. Як подолати 25 перешкод , які заважають клієнтові зробити покупку» Річард Шоттон

Щоб ваша реклама була ефективною, необхідно чітко розуміти, що саме рухає цільовою аудиторією під час прийняття рішення про покупку. Автор стверджує: нерідко на рішення покупця впливають наявні у нього упередження на кшталт того, що якщо за товаром стоїть черга, то він неодмінно стоїть, або що в барі варто брати тільки один і той же звичне пиво. Як розпізнати їх заздалегідь і підстрахуватися від необачних маркетингових ходів при просуванні свого продукту, не витрачаючи гроші на просування даремно? Річард Шоттон розбирає 25 найпоширеніших упереджень, спираючись на реальні кейси, думки експертів і результати досліджень і експериментів (проведених провідними світовими вченими, такими як нобелівські лауреати Даніель Канеман і Герберт Саймон або психологи Елліот Аронсон і Леон Фестінгер), в тому числі власних, і дає маркетологам робочі інструменти для звернення на користь компанії кожного з цих упереджень. Знаючи про те, що саме утримує ваших клієнтів від здійснення покупки, ви зможете використовувати ці знання на користь вашим маркетингових кампаній і істотно збільшите продажу.

Купити книгу «Фабрика вибору. Як подолати 25 перешкод , які заважають клієнтові зробити покупку» Річард Шоттон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Фабрика вибору. Як подолати 25 перешкод , які заважають клієнтові зробити покупку" (Річард Шоттон) з ISBN 978-5-9614-2578-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Choice Factory
Перекладач
Катерина Яценко
Редактор
Любов Любавіна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Річард Шоттон

Рецензії на книгу «Фабрика вибору . Як подолати 25 перешкод , які заважають клієнтові зробити покупку ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами