Невидимые женщины. Почему мы живем в мире, удобном только для мужчин. Неравноправие, основанное на данных - Кэролайн Криадо Перес (978-5-9614-3762-1)

Невидимые женщины. Почему мы живем в мире, удобном только для мужчин. Неравноправие, основанное на данных - Кэролайн Криадо Перес (978-5-9614-3762-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 324
324 грн
  • ISBN: 978-5-9614-3762-1
  • Код товару: 345643
Основні характеристики
Назва оригіналу: Invisible Women
Перекладач: Валерія Башкірова
Редактор: Ольга Бараш
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Невидимі жінки. Чому ми живемо в світі , зручному тільки для чоловіків. Нерівноправність , заснова» Керолайн Кріадо Перес

Уявіть собі світ, де лікар, сам того не відаючи, виписує препарат, який вам шкідливий; де ймовірність отримання вами серйозних каліцтв в разі автомобільної аварії на 47% вище, ніж в іншої половини людства; де ваш домашній працю після напруженого робочого дня мало хто помічає і цінує. Знайома картина? Значить, ви, швидше за все, жінка. Керолайн Кріадо Перес розкриває в книзі серйозну проблему, безпосередньо впливає на здоров'я і благополуччя жінок: розробники різних продуктів і технологій спираються на дані, зібрані про людину, де «людина» за замовчуванням «чоловік». Жінки ж з їх особливостями і потребами залишаються непоміченими. Автор обходить стороною глибокі дебати про природу сучасного фемінізму, але представляє безперечні факти дефіциту гендерних даних в самих різних областях - від політики і медичних досліджень до технологій, трудових відносин, планування міського простору і медіа. Ця блискуча книга, яка отримала безліч престижних нагород, доводить необхідність змін і змушує поглянути на пристрій нашого світу по-новому.

Купити книгу «Невидимі жінки. Чому ми живемо в світі , зручному тільки для чоловіків. Нерівноправність , заснова» Керолайн Кріадо Перес в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Невидимі жінки. Чому ми живемо в світі , зручному тільки для чоловіків. Нерівноправність , заснова" (Керолайн Кріадо Перес) з ISBN 978-5-9614-3762-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Invisible Women
Перекладач
Валерія Башкірова
Редактор
Ольга Бараш
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
496
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.690
Автор
Керолайн Кріадо Перес

Рецензії на книгу «Невидимі жінки . Чому ми живемо в світі , зручному тільки для чоловіків . Нерівноправність , заснова».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами