Настольная книга лидера. Как управлять собой, вдохновлять команду и вывести компанию на новый уровень - Ашкеназ Рональд, Брук Мэнвилл (978-5-9614-3324-1)

Настольная книга лидера. Как управлять собой, вдохновлять команду и вывести компанию на новый уровень - Ашкеназ Рональд, Брук Мэнвилл (978-5-9614-3324-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 397
397 грн
  • ISBN: 978-5-9614-3324-1
  • Код товару: 345641
Основні характеристики
Назва оригіналу: HBR Leader's handbook
Перекладач: Марія Кульнева
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Настільна книга лідера. Як керувати собою , надихати команду і вивести компанію на новий рівень» Ашкеназ Рональд , Брук Менвілл

Це не черговий модний фреймворк або список на кшталт «10 кращих речей, які вам потрібні, щоб стати лідером». Тільки практики лідерства, перевірені часом. Як створювати бачення і надихати інших слідувати йому. Як робити складні стратегічні вибори. Як створювати інновації. Як отримувати результати. Сьогодні ці фундаментальні навички стають ще більш важливими, оскільки організації і команди стають все більш взаємопов'язаними, віртуальними, гнучкими і швидко розвиваються. У цьому всеосяжному керівництві фахівці зі стратегії та змін, Рон Ашкенас і Брук Менвілл, діляться концепціями лідерства Harvard Business Review, які пройшли перевірку на практиці. Інтерв'ю з керівниками вищої ланки і їх особистий досвід в цій області, допоможе молодим лідерам виділитися і отримати великий вплив.

Купити книгу «Настільна книга лідера. Як керувати собою , надихати команду і вивести компанію на новий рівень» Ашкеназ Рональд , Брук Менвілл в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Настільна книга лідера. Як керувати собою , надихати команду і вивести компанію на новий рівень" (Ашкеназ Рональд , Брук Менвілл) з ISBN 978-5-9614-3324-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
HBR Leader's handbook
Перекладач
Марія Кульнева
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.505
Автор
Ашкеназ Рональд , Брук Менвілл

Рецензії на книгу «Настільна книга лідера . Як керувати собою , надихати команду і вивести компанію на новий рівень ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами