Коактивный коучинг. Проверенные принципы личностного и профессионального роста - Генри Кимси-Хаус, Карен Кимси-Хаус, Филлип Сандал, Лаура Уитворт (978-5-9614-2827-8)

Коактивный коучинг. Проверенные принципы личностного и профессионального роста - Генри Кимси-Хаус, Карен Кимси-Хаус, Филлип Сандал, Лаура Уитворт (978-5-9614-2827-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 464
464 грн
  • ISBN: 978-5-9614-2827-8
  • Код товару: 345629
Основні характеристики
Перекладач: Т. Грачова
Науковий редактор: С. Чумакова
Редактор: Михайло Білоголовський
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Коактівний коучинг. Перевірені принципи особистісного і професійного зростання» Генрі Кимс - Хаус , Карен Кимс - Хаус , Лаура Утворити , Філліп Сандал

Перед вами четверте видання однієї з найпопулярніших книг про коучинг в світі. Більше 20 років вона служить настільним довідником для коучів з самих різних країн. Її автори, піонери коучингу, створили унікальну систему - коактівний коучинг, яку можна застосовувати як в професійному, так і в повсякденному житті. Гнучка модель коактівного коучингу пройшла перевірку часом як провідний до перетворень спосіб спілкування. Вона дозволяє налаштувати ефективне і плідну взаємодію з людьми, створити більш гнучку організаційну культуру або партнерські відносини. Автори діляться багатим досвідом застосування коактівного підходу для зміцнення лідерських позицій і розвитку особистості. У книзі - приклади бесід з практики тисяч коучів і їх підопічних, вичерпний набір коучингових навичок та інструментів, корисні поради, а також вправи для закріплення знань. Призначена професійним коучем, керівникам організацій, а також всім, хто має намір якісно поліпшити свою комунікацію з іншими людьми.

Купити книгу «Коактівний коучинг. Перевірені принципи особистісного і професійного зростання» Генрі Кимс - Хаус , Карен Кимс - Хаус , Лаура Утворити , Філліп Сандал в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Коактівний коучинг. Перевірені принципи особистісного і професійного зростання" (Генрі Кимс - Хаус , Карен Кимс - Хаус , Лаура Утворити , Філліп Сандал) з ISBN 978-5-9614-2827-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Т. Грачова
Науковий редактор
С. Чумакова
Редактор
Михайло Білоголовський
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
264
Формат
165х235 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.440
Автор
Генрі Кимс - Хаус , Карен Кимс - Хаус , Лаура Утворити , Філліп Сандал

Рецензії на книгу «Коактівний коучинг . Перевірені принципи особистісного і професійного зростання ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами