Как управлять корпоративным племенем. Прикладная антропология для топ-менеджера - Даниэль Браун, Итске Крамер (978-5-9614-2640-3)

Как управлять корпоративным племенем. Прикладная антропология для топ-менеджера - Даниэль Браун, Итске Крамер (978-5-9614-2640-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 372
372 грн
  • ISBN: 978-5-9614-2640-3
  • Код товару: 345626
Основні характеристики
Назва оригіналу: Building Tribes - Travel Guide for Organizations
Перекладач: О. Улантікова
Науковий редактор: М. Кукушкін
Редактор: Ольга Улантікова
Мова: російська

Про книгу «Як управляти корпоративним плем'ям. Прикладна антропологія для топ - менеджера» Даніель Браун , Ітске Крамер

Лідери компаній по всьому світу сотні років задаються тими самими питаннями. Як зменшити тертя у взаємодії команд, відділів і співробітників? Чому так багато людей ненавидять свою роботу? Чому компанії грузнуть в правилах і регламентах? Чому зміни даються так важко? І чому співробітники не бажають брати на себе відповідальність? На всі ці питання відповідають Даніель Браун і Ітске Крамер - корпоративні антропологи, які об'їздили весь світ, щоб вивчити кращі культурні практики різних народів і використовувати їх в контексті побудови і розвитку організацій. У першій книзі «Корпоративне плем'я» автори розповіли про корпоративну антропології як унікальному підході в роботі з корпоративною культурою. Нова книга дає практичні поради про те, як змінити культуру компанії, і пропонує алгоритми проведення зустрічей, розвиваючих культуру лідерства. Автори пропонують поглянути на організації як на живі племена з вождями, на корпоративну культуру - як на сукупність міфів і переказів, на процедури - як на звичаї. Книга навчить використовувати мудрість древніх народів, щоб вирішувати дилеми, протиріччя і конфлікти, слухати голос меншини, не боятися приймати важливі рішення і піклуватися про те, щоб за ними слідували реальні вчинки.

Купити книгу «Як управляти корпоративним плем'ям. Прикладна антропологія для топ - менеджера» Даніель Браун , Ітске Крамер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як управляти корпоративним плем'ям. Прикладна антропологія для топ - менеджера" (Даніель Браун , Ітске Крамер) з ISBN 978-5-9614-2640-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Building Tribes - Travel Guide for Organizations
Перекладач
О. Улантікова
Науковий редактор
М. Кукушкін
Редактор
Ольга Улантікова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
408
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.755
Автор
Даніель Браун , Ітске Крамер

Рецензії на книгу «Як управляти корпоративним плем'ям . Прикладна антропологія для топ - менеджера ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами