Как играть и выигрывать на бирже. Психология. Технический анализ. Контроль над капиталом - Александр Элдер (978-5-9614-3587-0)

Как играть и выигрывать на бирже. Психология. Технический анализ. Контроль над капиталом - Александр Элдер (978-5-9614-3587-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 726
726 грн
  • ISBN: 978-5-9614-3587-0
  • Код товару: 345622
Основні характеристики
Назва оригіналу: Trading for a Living
Перекладач: Олександр Волков
Редактор: Поліна Суворова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка, суперобкладинка

Про книгу «Як грати і вигравати на біржі. Психологія. Технічний аналіз. Контроль над капіталом» Олександр Елдер

Автор цього міжнародного бестселера, д-р Олександр Елдер, - професійний біржовик і експерт з технічного аналізу. Він вчить, що успішна біржова гра залежить від трьох чинників: психології, методів і контролю над ризиком. У першій частині цієї книги д-р Елдер показує, що ключі до перемоги - у вашій психології. Він вчить, як стати дисциплінованим гравцем і уникнути емоційних пасток на біржі. Потім Елдер пояснює, як знайти вигідні угоди, користуючись графіками, комп'ютерними індикаторами та іншими інструментами аналізу біржі. Ви побачите, як зв'язати різні методи аналізу в ефективну систему біржової гри. І нарешті, вам стане ясно, як управляти грошима на своєму біржовому рахунку. Правила для обмеження ризику важливі для біржовика, як запас повітря - для аквалангіста. Нове, розширене видання включає в себе задачник, створений д-ром Елдер спеціально для тих, хто вчиться біржової справи по його книзі. Кожен з понад 200 питань і відповідей прив'язаний до певної розділі книги. Задачник включає в себе 10 тестів. Розкривши цю книгу, ви зробили перший крок до пізнання нових методів гри на валютних, фондових, ф'ючерсних і інших ринках. Вам належить дізнатися, "як грати і вигравати на біржі". Цитата "Щоб виграти, потрібно освоїти три головні принципи біржової гри: це розумна індивідуальна психологія, логічна система ведення гри і продуманий план контролю над капіталом. Ці три опори - на кшталт ніжок табурета-триноги: прибери хоч одну, і він впаде - разом з сидячим ". Доктор Олександр Елдер Про що книга У цій книзі ви знайдете набір правил і прийомів успішної біржової гри, що дозволяють зберегти капітал під час періодів невдач і значно примножити його під час виграшний серій. Ви не тільки навчитеся ефективним прийомам аналізу ринку і торговим стратегіям, а й дізнаєтеся щось, про що не пишуть у підручниках - про психологію успішного трейдингу.

Купити книгу «Як грати і вигравати на біржі. Психологія. Технічний аналіз. Контроль над капіталом» Олександр Елдер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як грати і вигравати на біржі. Психологія. Технічний аналіз. Контроль над капіталом" (Олександр Елдер) з ISBN 978-5-9614-3587-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Trading for a Living
Перекладач
Олександр Волков
Редактор
Поліна Суворова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка, суперобкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
472
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.720
Автор
Олександр Елдер

Рецензії на книгу «Як грати і вигравати на біржі . Психологія . Технічний аналіз . Контроль над капіталом ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами