Создание арки персонажа. Секреты сценарного мастерства: единство структуры, сюжета и героя - Кэти Мари Уэйланд (978-5-00139-278-1)

Создание арки персонажа. Секреты сценарного мастерства: единство структуры, сюжета и героя - Кэти Мари Уэйланд (978-5-00139-278-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 299
299 грн
  • ISBN: 978-5-00139-278-1
  • Код товару: 345607
Основні характеристики
Назва оригіналу: Creating Character Arcs
Перекладач: Ольга Корчевська
Редактор: Камілл Ахметов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Створення арки персонажа. Секрети сценарної майстерності : єдність структури , сюжету і героя» Кеті Марі Уейланд

Письменниця Кеті Марі (К.М.) Уейланд відома не тільки своїми популярними романами, але і посібниками по літературній майстерності. Лауреат престижних премій, вона прекрасно відчуває динаміку тексту і знає, як змусити читача співпереживати героям і стежити за розвитком сюжету. Свою нову книгу вона присвятила темі розробки арок персонажів. Чому саме арка персонажа? Тому що, якщо ваш герой протягом всієї історії ніяк не змінюється, не розвивається і нічому не вчиться, а тупцює на одному місці, він нікому не цікавий. І навпаки, вміння вибудувати арку персонажа - ключовий навик автора будь-якого літературного твору, будь то художня проза або сценарій для кіно і телебачення. Прочитавши цю книгу, ви дізнаєтеся, ніж позитивна арка відрізняється від негативної і плоскою, чи може в вашому творі бути відразу кілька арок чи не бути взагалі жодної. Популярна подача, авторський стиль і розбір відомих фільмів забезпечують книзі найширшу аудиторію.

Купити книгу «Створення арки персонажа. Секрети сценарної майстерності : єдність структури , сюжету і героя» Кеті Марі Уейланд в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Створення арки персонажа. Секрети сценарної майстерності : єдність структури , сюжету і героя" (Кеті Марі Уейланд) з ISBN 978-5-00139-278-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Creating Character Arcs
Перекладач
Ольга Корчевська
Редактор
Камілл Ахметов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.445
Автор
Кеті Марі Уейланд

Рецензії на книгу «Створення арки персонажа . Секрети сценарної майстерності : єдність структури , сюжету і героя ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами