Человек по имени Как-его-там. Полиция, полиция, картофельное пюре! Негодяй из Сефлё - Май Шеваль, Пер Валё (978-5-389-17324-8)

Человек по имени Как-его-там. Полиция, полиция, картофельное пюре! Негодяй из Сефлё - Май Шеваль, Пер Валё (978-5-389-17324-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 234
234 грн
  • ISBN: 978-5-389-17324-8
  • Код товару: 345570
Основні характеристики
Перекладач: Геннадій Чемеринський
Редактор: Анна Сарафанова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Людина на ім'я Як - його - там. Поліція , поліція , картопляне пюре ! Негідник з Сефлё» Травня Шеваль , Пер Вале

Травня Шеваль і Пер Вале - шведські журналісти, автори знаменитого циклу романів про комісара Мартіні Беке, удостоєних престижних літературних нагород, як в Європі, так і в Америці. Мартін Бек і його колеги в новій серії розслідувань стикаються з вбивствами, які, судячи з особистості жертв, здаються логічними і навіть закономірними. Але знання мотивів злочинів анітрохи не наближає поліцейських до їх розгадки. Тільки особлива якість комісара Бека, яке він сам називає «поліцейської інтуїцією», дозволяє потягнути за потрібні ниточки і розплутати весь клубок. У справжню книгу увійшли три романи Декалог: «Людина на ім'я Як-його-там» (1969), «Поліція, поліція, картопляне пюре» (1970), за мотивами якого в 1979 році на Ризькій кіностудії був знятий фільм під назвою «Незавершений вечеря », і« Негідник з Сефлё »(1971).

Купити книгу «Людина на ім'я Як - його - там. Поліція , поліція , картопляне пюре ! Негідник з Сефлё» Травня Шеваль , Пер Вале в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Людина на ім'я Як - його - там. Поліція , поліція , картопляне пюре ! Негідник з Сефлё" (Травня Шеваль , Пер Вале) з ISBN 978-5-389-17324-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Геннадій Чемеринський
Редактор
Анна Сарафанова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
640
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.662
Автор
Травня Шеваль , Пер Вале

Рецензії на книгу «Людина на ім'я Як - його - там . Поліція , поліція , картопляне пюре ! Негідник з Сефлё ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами