Это началось не с тебя. Как мы наследуем негативные сценарии нашей семьи и как остановить их влияние - Марк Уолинн (978-966-993-479-6)

Это началось не с тебя. Как мы наследуем негативные сценарии нашей семьи и как остановить их влияние - Марк Уолинн (978-966-993-479-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 274
274 грн
  • ISBN: 978-966-993-479-6
  • Код товару: 345467
Основні характеристики
Автор: Марк Уолін
Перекладач: Е. Цвєткова
Редактор: А. Парлашкевіч
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Це почалося не з тебе. Як ми успадковуємо негативні сценарії нашої сім'ї і як зупинити їх вплив» Марк Уолін

"Душевна або фізичний біль не виникає сама по собі і не завжди виліковується з часом. Її коріння можуть лежати не в нашому життєвому досвіді або в хімічному дисбалансі мозку - а в житті наших батьків, бабусь і дідусів і навіть прадідусів. Останні наукові дослідження підтверджують те, що багато хто вже давно інтуїтивно розуміють - травматичний досвід може передаватися з покоління в покоління. У своїй книзі Марк Уолін, провідний спеціаліст по роботі з сімейної травмою, пропонує техніку, яка дозволить виявити страхи і тривоги, що відбиваються в повсякденних словах, поведінці і фізичних симптомах. "" Це почалося не з тебе "" - абсолютно новий підхід, який дозволить подолати проблеми, що переслідують вашу сім'ю багато поколінь. Приклади, наведені в цій книзі, взяті з життя реальних клієнтів автора. З метою збереження конфіденційності все імена і обставини були змінені. Будь-які подібності з реальними людьми випадкові. Депресія, тривога, страхи, хронічні болі, нав'язливі думки, які отруюють нам життя... Чи пам'ятаєте, коли вперше зіткнулися з ними? Можливо, щось подібне переживали наші батьки або далекі родичі? Кожна дитина підсвідомо несе відбиток звичок і установок своїх рідних. Фрагменти їх життєвого досвіду, спогади, відчуття, переживання продовжують жити в нас, вимагаючи своїх рішень. Провідний спеціаліст по роботі з психологічною травмою Марк Уолін пропонує техніки, які допоможуть поєднати в ціле окремі емоції і події минулого, які непокоять нас сьогодні. Вивчіть сценарії, які передаються в родині з покоління в покоління, і почніть нову усвідомлену і щасливе життя. З цієї книги ви дізнаєтеся: - що таке спадкова травма і як вона впливає на нові покоління; - як визначити, чиї страхи і страждання ви насправді переживаєте; - як спадкові травми впливають на гени і як змінити цей вплив; - як недозволені сімейні травми впливають на відносини з партнером і фінансовий успіх; - як відновити перерваний зв'язок з батьками, навіть якщо вони померли; - що робити для того, щоб позбавити себе і своїх дітей від спадкових травм; - як повернутися до здорової, повноцінної і успішної життя без страху і страждань. "

Купити книгу «Це почалося не з тебе. Як ми успадковуємо негативні сценарії нашої сім'ї і як зупинити їх вплив» Марк Уолін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Це почалося не з тебе. Як ми успадковуємо негативні сценарії нашої сім'ї і як зупинити їх вплив" (Марк Уолін) з ISBN 978-966-993-479-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Е. Цвєткова
Редактор
А. Парлашкевіч
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
304
Формат
145х205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.330
Автор
Марк Уолін

Рецензії на книгу «Це почалося не з тебе . Як ми успадковуємо негативні сценарії нашої сім'ї і як зупинити їх вплив ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами