Возвращение чемпионов. Как великие спортсмены принимают решения, восстанавливают форму - Джим Афремов (978-5-389-15464-3)

Возвращение чемпионов. Как великие спортсмены принимают решения, восстанавливают форму - Джим Афремов (978-5-389-15464-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 195
195 грн
  • ISBN: 978-5-389-15464-3
  • Код товару: 345332
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Champion's Comeback: How Great Athletes Recover, Refle
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний з відтінком

Про книгу «Повернення чемпіонів. Як великі спортсмени приймають рішення , відновлюють форму» Джим Афремов

Здатність після чорної смуги повернутися на поле, на корт або в бізнес і заново домогтися успіху - це не тільки про талант і фізичні можливості. Тут найбільше значення набуває спосіб мислення і душевний настрій. Ведучий спортивний психолог Джим Афремов, автор бестселера «Розум чемпіонів», знає, що саме робить хороших гравців великими - як у спорті, так і в бізнесі, кар'єрі, творчості. На сторінках цієї книги він представляє ретельно вивірені покрокові стратегії для спортсменів і неспортсменов будь-якого віку і рівня майстерності, які допомагають відновитися після програшу, подолати наслідки травми (а також страх повторної травми), зростити в собі глибинну спокійну впевненість, підготуватися до змагань і іншим вирішальним подій. Завдяки діловим зауважень і порад, методикам аутотренінгу і мотивуючим історіям справжніх героїв великого спорту, «Повернення чемпіонів» - практичний посібник для всіх, хто хоче повернутися в гру і перемогти.

Купити книгу «Повернення чемпіонів. Як великі спортсмени приймають рішення , відновлюють форму» Джим Афремов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Повернення чемпіонів. Як великі спортсмени приймають рішення , відновлюють форму" (Джим Афремов) з ISBN 978-5-389-15464-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Champion's Comeback: How Great Athletes Recover, Refle
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
208
Формат
165х235 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.455
Автор
Джим Афремов

Рецензії на книгу «Повернення чемпіонів . Як великі спортсмени приймають рішення , відновлюють форму ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами