Практические задания для работы по восстановления речи у больных, перенесших инсульт, черепно-мозговую травму и другие заболевания головного мозга - Н. Амосова, Н. Каплина (978-5-88923-390-9)

Практические задания для работы по восстановления речи у больных, перенесших инсульт, черепно-мозговую травму и другие заболевания головного мозга - Н. Амосова, Н. Каплина (978-5-88923-390-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 536
536 грн
  • ISBN: 978-5-88923-390-9
  • Код товару: 345274
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 136
Формат: 200х290 мм

Про книгу «Практичні завдання для роботи з відновлення мовлення у хворих , які перенесли інсульт , черепно - мо» М.Амосова , Н. Каплина

У збірнику представлені практичні завдання, призначені для роботи з подолання мовних розладів у хворих з різними формами афазії грубої і середнього ступеня тяжкості. В основу побудови збірника закладено принцип поступового переходу від простого до складного. Збірка складається з трьох розділів: практичні завдання для роботи над предметним словником і іменниками, практичні завдання для роботи над дієсловами, практичні завдання для роботи над прикметниками. Збірник призначений як для логопедів-афазілогов, так і для родичів хворих, які перенесли інсульти, черепно-мозкові травми та інші захворювання центральної нервової системи і адаптований для самостійних занять з хворими в домашніх умовах.

Купити книгу «Практичні завдання для роботи з відновлення мовлення у хворих , які перенесли інсульт , черепно - мо» М.Амосова , Н. Каплина в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Практичні завдання для роботи з відновлення мовлення у хворих , які перенесли інсульт , черепно - мо" (М.Амосова , Н. Каплина) з ISBN 978-5-88923-390-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
136
Формат
200х290 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.300
Автор
М.Амосова , Н. Каплина

Рецензії на книгу «Практичні завдання для роботи з відновлення мовлення у хворих , які перенесли інсульт , черепно - мо».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами