Методы нейропсихологического обследования детей 6-9 лет. Приложение: протоколы обследования - Татьяна Ахутина (978-5-88923-918-5)

Методы нейропсихологического обследования детей 6-9 лет. Приложение: протоколы обследования - Татьяна Ахутина (978-5-88923-918-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 140
140 грн
  • ISBN: 978-5-88923-918-5
  • Код товару: 345264
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 28
Формат: 205х285 мм

Про книгу «Методи нейропсихологічного обстеження дітей 6-9 років. Додаток : протоколи обстеження» Тетяна Ахутина

У цьому додатку до книги "Методи нейропсихологічного обстеження дітей 6-9 років" наведені два варіанти протоколу для фіксації одержуваних в ході дослідження даних. Перший варіант містить інструкції для пред'явлення тестів і критерії оцінки виконання проб, він буде корисний починаючим нейропсихології. Другий варіант більш короткий, він буде зручний досвідченим нейропсихології, яке освоїло інструкції та критерії оцінки проб. Далі вперше пропонується таблиця для підведення підсумків обстеження. У ній в зручному для аналізу порядку представлені середні дані і розкид виконання тестів. З її допомогою психолог зможе оцінити тяжкість виявлених симптомів, порівняти симптоматику, що відноситься до різних факторів, і виявити ті ланки ВПФ дитини, які гальмують його розвиток, і ті ланки, які первинно можуть розвиватися успішно. Тим самим ця таблиця допоможе здійснити найскладнішу частину нейропсихологічного дослідження - перейти від набору симптомів до постановки діагнозу. Додаток, як і книга, адресована шкільним нейропсихології, клінічним і спеціальним психологам. Воно також буде корисно студентам, що вивчають нейропсихологию і методи корекції труднощів навчання.

Купити книгу «Методи нейропсихологічного обстеження дітей 6-9 років. Додаток : протоколи обстеження» Тетяна Ахутина в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Методи нейропсихологічного обстеження дітей 6-9 років. Додаток : протоколи обстеження" (Тетяна Ахутина) з ISBN 978-5-88923-918-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
28
Формат
205х285 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.084
Автор
Тетяна Ахутина

Рецензії на книгу «Методи нейропсихологічного обстеження дітей 6-9 років . Додаток : протоколи обстеження ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами