Жизненный план, или Революционная теория о том, почему мы стареем и возможно ли этого и - Дэвид Синклер, Мэттью Лаплант (978-5-907241-18-3)

Жизненный план, или Революционная теория о том, почему мы стареем и возможно ли этого и - Дэвид Синклер, Мэттью Лаплант (978-5-907241-18-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 697
697 грн
  • ISBN: 978-5-907241-18-3
  • Код товару: 345246
Основні характеристики
Перекладач: Валентина Вишневська
Редактор: Віра Малишкіна
Серія: Теломер
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Життєвий план , або Революційна теорія про те , чому ми старіємо і чи можливо цього і» Девід Сінклер , Меттью Лапланте

Всі ми знаємо: старіння неминуче, доля закодована в наших генах і їх мутації викликають страшні хвороби, в'янення і смерть. Але що, якщо все, чого нас вчили, невірно? Що, якщо в майбутньому ми зможемо самі вибирати тривалість свого життя? "Життєвий план" перевертає з ніг на голову все традиційні уявлення про генетику і старінні. Доктору Синклеру і його команді з Гарвардської медичної школи вдалося не просто уповільнити процес старіння, а й повернути його назад. Це означає, що у нас з'явиться можливість продовжити активну, повноцінне життя до 100 років вже в найближчому майбутньому. Однак може виникнути питання: а чим це загрожує людству?

Купити книгу «Життєвий план , або Революційна теорія про те , чому ми старіємо і чи можливо цього і» Девід Сінклер , Меттью Лапланте в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Життєвий план , або Революційна теорія про те , чому ми старіємо і чи можливо цього і" (Девід Сінклер , Меттью Лапланте) з ISBN 978-5-907241-18-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Валентина Вишневська
Редактор
Віра Малишкіна
Серія
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
640
Формат
150х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.810
Автор
Девід Сінклер , Меттью Лапланте

Рецензії на книгу «Життєвий план , або Революційна теорія про те , чому ми старіємо і чи можливо цього і ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами