Король на войне. История о том, как Георг VI сплотил британцев в борьбе с нацизмом. - Марк Лог, Питер Конради (978-5-389-16162-7)

Король на войне. История о том, как Георг VI сплотил британцев в борьбе с нацизмом. - Марк Лог, Питер Конради (978-5-389-16162-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 180
180 грн
  • ISBN: 978-5-389-16162-7
  • Код товару: 345164
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 320
Формат: 125х200 мм

Про книгу «Король на війні. Історія про те , як Георг VI згуртував британців в боротьбі з нацизмом.» Марк Лог , Пітер Конраді

Радіозвернення Георга VI до британців у вересні 1939 року, коли почалася Друга світова війна, стало найвищою точкою сюжету оскароносного фільму «Король каже!» і підсумком багаторічної роботи короля з уродженцем Австралії Лайонелом балкою, фахівцем з мовним розладам, прихильником нетривіальних методів поліпшення техніки мови. Слідом за «Король говорить!», Бестселером New York Times, ця довгоочікувана книга розповідає про те, що було далі, як склалося взаємодія Георга VI і Лайонела Лога в роки військових випробувань аж до перемоги в 1945-му і як їх співпраця, глибоко перейнятий людської теплотою, створювало особливу цінність - підтримку британського народу в дуже складний період світової історії. Автори цієї документальної книги, заснованої на листах, щоденниках і спогадах, - Марк Лог, онук австралійського логопеда і хранитель його архіву, і Пітер Конраді, письменник і журналіст лондонської газети Sunday Times.

Купити книгу «Король на війні. Історія про те , як Георг VI згуртував британців в боротьбі з нацизмом.» Марк Лог , Пітер Конраді в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Король на війні. Історія про те , як Георг VI згуртував британців в боротьбі з нацизмом." (Марк Лог , Пітер Конраді) з ISBN 978-5-389-16162-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
125х200 мм
Вага
0.380
Автор
Марк Лог , Пітер Конраді

Рецензії на книгу «Король на війні . Історія про те , як Георг VI згуртував британців в боротьбі з нацизмом . ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами