Жизнь как чемодан. Умные советы для счастливых путешествий по миру и по жизни - Мария Летиция Польверини (978-5-389-16078-1)

Жизнь как чемодан. Умные советы для счастливых путешествий по миру и по жизни - Мария Летиция Польверини (978-5-389-16078-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 156
156 грн
  • ISBN: 978-5-389-16078-1
  • Код товару: 345127
Основні характеристики
Перекладач: Євгенія Сафонкина
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Життя як валіза. Розумні поради для щасливих подорожей по світу і по життю» Марія Летиція Польверіно

«Спробуйте просто прибрати зі свого дорогоцінного валізи щось непотрібне. Якщо у вас це вийде, значить, ви зможете прибрати зайве і зі свого життя ». Марія Летиція Польверіно - письменник з Риму, завзята туристка і експерт по розумною прибирання - ділиться власним досвідом, пропонує цінні Лайфхак, психологічні секрети і щедру дозу гумору. У книзі є виключно практичні допоміжні матеріали: зручні таблиці з конкретними списками речей для різних подорожей в залежності від статі і віку мандрівників, цілей і тривалості поїздки. Але крім чисто прикладної користі автор додає нашим валізах філософський вимір, допомагаючи усвідомити, що організація свого багажу - це метафора стосунків з життям в цілому, а навчитися грамотно укладати валізу - це не тільки корисний навик, але ще і шанс краще зрозуміти себе та інших. Легше стане не тільки ваш чемодан, а й ваше життя!

Купити книгу «Життя як валіза. Розумні поради для щасливих подорожей по світу і по життю» Марія Летиція Польверіно в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Життя як валіза. Розумні поради для щасливих подорожей по світу і по життю" (Марія Летиція Польверіно) з ISBN 978-5-389-16078-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Євгенія Сафонкина
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
144
Формат
125x175 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.298
Автор
Марія Летиція Польверіно

Рецензії на книгу «Життя як валіза . Розумні поради для щасливих подорожей по світу і по життю ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами