Рождественские истории о котах (и не только) - Алексей Солоницын, Александр Авдюгин, Виктория Корхова (978-5-907307-31-5)

Рождественские истории о котах (и не только) - Алексей Солоницын, Александр Авдюгин, Виктория Корхова (978-5-907307-31-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 350
350 грн
  • ISBN: 978-5-907307-31-5
  • Код товару: 345019
Основні характеристики
Редактор: Тетяна Стригіна
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний з відтінком
Кількість сторінок: 224

Про книгу «Різдвяні історії про котів ( і не тільки )» Олександр Авдюгін , Олексій Солоніцин , Вікторія Корхова

«Різдвяні історії про котів (і не тільки)» - збірник дивовижних розповідей, де нарівні з людьми головними героями оповідання виступають брати наші менші, пухнасті, пернаті, лускаті і хвостаті, неймовірні творіння Божі, які роблять людське життя радісніше і затишніше. У цих простих сюжетах прихована справжня глибина, вічність, що відбивається в бешкетних очах тих, кого ми приручили. Спостерігаючи за своїми вихованцями, автори навчаються у них самовідданої любові і відданості, щедро ділячись з нами цим душевним теплом, здатним відігріти навіть найхолодніше серце. У книзі ви знайдете: 13 зворушливих розповідей від 11 яскравих сучасних авторів; душевні історії, які нікого не залишать байдужим; можливість заново осмислено поглянути на існування братів наших менших. Кому буде цікаво це видання: любителям сучасної прози; всім, у кого є домашні вихованці; тим, хто шукає милий подарунок для близьких до Нового року та Різдва. Укладачі: Каплан Віталій Маркович, Стригіна Тетяна Вікторівна.

Купити книгу «Різдвяні історії про котів ( і не тільки )» Олександр Авдюгін , Олексій Солоніцин , Вікторія Корхова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Різдвяні історії про котів ( і не тільки )" (Олександр Авдюгін , Олексій Солоніцин , Вікторія Корхова) з ISBN 978-5-907307-31-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Тетяна Стригіна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
224
Формат
130x210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Олександр Авдюгін , Олексій Солоніцин , Вікторія Корхова

Рецензії на книгу «Різдвяні історії про котів ( і не тільки ) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами