Пролонгированная экспозиция в терапии ПТСР: переработка травматического опыта. Руководство для терапевта. 2-е изд. - Эдна Фоа, Элизабет Хембри, Барбара Оласов-Ротбаум (978-5-907203-49-5)

Пролонгированная экспозиция в терапии ПТСР: переработка травматического опыта. Руководство для терапевта. 2-е изд. - Эдна Фоа, Элизабет Хембри, Барбара Оласов-Ротбаум (978-5-907203-49-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 967
967 грн
  • ISBN: 978-5-907203-49-5
  • Код товару: 344976
Основні характеристики
Перекладач: Т. Іссмаіл
Редактор: Едуард Крайник
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Пролонгована експозиція в терапії ПТСР : переробка травматичного досвіду. Керівництво для терапевта» Барбара Олас - Ротбаум , Една Фоа , Елізабет Хембрі

Ефективна сучасна методика терапії посттравматичного стресового розладу - пролонгована експозиція, що дозволяє клієнту емоційно обробити травматичний досвід і позбутися від пов'язаних з травмою симптомів. Під керівництвом терапевта клієнт в ході індивідуально розробленої програми переживає безпечні, але провокують тривогу ситуації. Мета програми - допомогти клієнту подолати страх і інші симптоми ПТСР. У книзі розглядаються випадки з практики та методи, з успіхом застосовані для зниження і усунення симптоматики. Даний посібник розрахований на терапевтів, які використовують для лікування ПТСР пролонговану експозицію і методи когнітивно-поведінкової терапії. Одна з ефективних сучасних методик терапії посттравматичного стресового розладу - пролонгована експозиція, що дозволяє клієнту емоційно обробити травматичний досвід і позбутися від пов'язаних з травмою симптомів. Даний посібник розрахований на терапевтів, які використовують для лікування ПТСР методи когнітивно-поведінкової терапії. У книзі розглядаються випадки з практики та методи, з успіхом застосовуються для зниження і усунення симптоматики. про авторів Една Б. Фоа - д-р філософії, професор клінічної психології в Університеті Пенсільванії, директор Центру лікування і вивчення тривоги. Спеціаліст по терапії ОКР і ПТСР. Елізабет А. Хембрі - д-р філософії, асоційований професор кафедри психології на факультеті психіатрії Медичної школи Перельмана при Університеті Пенсільванії (Філадельфія). Психолог травми і терапії тривожних розладів з використанням когнітивно-поведінкових методів. Барбара Олас-Ротбаум - д-р філософії, член Американської ради професійної психології, професор психіатрії в Медичній школі Еморі, керівник кафедри нейропсіхофармакологіі, фахівець з терапії тривожних розладів і особливо ПТСР. Шейла А. М. Раух - д-р філософії, член Американської ради професійної психології, асоційований професор кафедри психіатрії на факультеті психіатрії і поведінкових наук в Медичній школі Еморі, більше 20 років присвятила вивченню ПТСР і тривожних розладів. 2-е видання.

Купити книгу «Пролонгована експозиція в терапії ПТСР : переробка травматичного досвіду. Керівництво для терапевта» Барбара Олас - Ротбаум , Една Фоа , Елізабет Хембрі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Пролонгована експозиція в терапії ПТСР : переробка травматичного досвіду. Керівництво для терапевта" (Барбара Олас - Ротбаум , Една Фоа , Елізабет Хембрі) з ISBN 978-5-907203-49-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Т. Іссмаіл
Редактор
Едуард Крайник
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
140x210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.250
Автор
Барбара Олас - Ротбаум , Една Фоа , Елізабет Хембрі

Рецензії на книгу «Пролонгована експозиція в терапії ПТСР : переробка травматичного досвіду . Керівництво для терапевта».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами