От заботы до власти. Сила материнской любви в вашем гороскопе - Марита Поттенджер, Зиппора Поттенджер-Добинс (978-5-9573-2640-3)

От заботы до власти. Сила материнской любви в вашем гороскопе - Марита Поттенджер, Зиппора Поттенджер-Добинс (978-5-9573-2640-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 526
526 грн
  • ISBN: 978-5-9573-2640-3
  • Код товару: 344968
Основні характеристики
Перекладач: Віра Купріянова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 416

Про книгу «Від турботи до влади. Сила материнської любові у вашому гороскопі» Зіппорі Поттенджера - Добінс , Маріта Поттенджера

Книга "Від турботи до влади", написана професійними астрологами більш ніж з 30-річним досвідом роботи, допоможе вам освоїти метод Синастрією - зіставлення гороскопів. Цей метод використовується в астрології для пошуку відповідей на питання про взаємини - між батьком і дитиною, чоловіком і жінкою, начальником і підлеглим, і багатьох інших. В якості центральної теми книги автори розглядають відносини матері і дочки, які часом виявляються багато суперечностей і конфліктів і завжди впливають на життя обох жінок. Незалежно від того, яку роль і як довго ваша мати грала у вашій долі, за допомогою цієї книги ви можете прояснити сенс багатьох життєвих уроків, отриманих через взаємини з нею. Це допоможе вам впоратися з розчаруваннями і дитячими образами, поліпшити взаєморозуміння з оточуючими і впустити в своє життя щастя, якого ви дійсно гідні.

Купити книгу «Від турботи до влади. Сила материнської любові у вашому гороскопі» Зіппорі Поттенджера - Добінс , Маріта Поттенджера в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Від турботи до влади. Сила материнської любові у вашому гороскопі" (Зіппорі Поттенджера - Добінс , Маріта Поттенджера) з ISBN 978-5-9573-2640-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Віра Купріянова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
416
Формат
150х230 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.575
Автор
Зіппорі Поттенджера - Добінс , Маріта Поттенджера

Рецензії на книгу «Від турботи до влади . Сила материнської любові у вашому гороскопі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами