Исцеление от эмоциональных травм - путь к сотрудничеству, партнерству и гармонии - Малькольм Холлик, Кристин Коннелли (978-5-9573-2380-8)

Исцеление от эмоциональных травм - путь к сотрудничеству, партнерству и гармонии - Малькольм Холлик, Кристин Коннелли (978-5-9573-2380-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 418
418 грн
  • ISBN: 978-5-9573-2380-8
  • Код товару: 344964
Основні характеристики
Перекладач: Д. Козак
Серія: Шлях Духа
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Зцілення від емоційних травм - шлях до співпраці , партнерства і гармонії» Крістін Коннеллі , Малькольм Холлік

Чому людська цивілізація переживала і переживає таку силу-силенну потрясінь? Чому ми так мало досягли успіху в подоланні бідності і страждань? Як люди здатні перетворюватися в тиранів на кшталт Сталіна і Гітлера? Для того щоб відповісти на ці питання, М. Холлік і К. Коннеллі провели серйозну дослідницьку роботу, завдяки якій прийшли до висновку, що всі війни і катастрофи мають першопричину, приховану в людській природі, - психологічні травми, наявні у кожної людини. Автори впевнені: жити в мирі та гармонії може будь-хто, якщо зцілиться від внутрішнього болю, - і розповідають, як це зробити. Вони розглядають різні способи, починаючи від стародавніх індіанських ритуалів і закінчуючи сучасними психологічними техніками, і пропонують читачеві авторську методику, яка посприяє не лише особистим зцілення, а й повороту ходу в історії!

Купити книгу «Зцілення від емоційних травм - шлях до співпраці , партнерства і гармонії» Крістін Коннеллі , Малькольм Холлік в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Зцілення від емоційних травм - шлях до співпраці , партнерства і гармонії" (Крістін Коннеллі , Малькольм Холлік) з ISBN 978-5-9573-2380-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Д. Козак
Серія
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
448
Формат
140x210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.530
Автор
Крістін Коннеллі , Малькольм Холлік

Рецензії на книгу «Зцілення від емоційних травм - шлях до співпраці , партнерства і гармонії ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами