Автоматизация рутинных задач с помощью Python: практическое руководство для начинающих - Эл Свейгарт (978-5-6040724-2-4)

Автоматизация рутинных задач с помощью Python: практическое руководство для начинающих - Эл Свейгарт (978-5-6040724-2-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 1038
1 038 грн
  • ISBN: 978-5-6040724-2-4
  • Код товару: 344951
Основні характеристики
Автор: ел Свейгарт
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 592
Формат: 170x235 мм

Про книгу «Автоматизація рутинних завдань за допомогою Python : практичне керівництво для початківців» ел Свейгарт

Якщо вам коли-небудь доводилося витрачати години на перейменування файлів або оновлення сотень осередків електронних таблиць, то ви знаєте, що таке рутинна робота. А що якщо доручити комп'ютеру виконувати таку роботу замість вас? Книга навчить вас використовувати Python для написання програм, здатних в лічені хвилини зробити те, на що раніше у вас йшли години ручної праці, причому ніякого досвіду програмування від вас не потрібно. Як тільки ви опануєте основами програмування, ви зможете створювати програми на мові Python, які будуть без праці виконувати в автоматичному режимі різні корисні завдання, такі як: пошук певного тексту в файлі або в безлічі файлів; створення, оновлення, переміщення і перейменування файлів і папок; пошук в Інтернеті і завантаження онлайн-контенту; оновлення і форматування даних в електронних таблицях Excel будь-якого розміру; розбиття, злиття, розмітка водяними знаками і шифрування PDF-документів; розсилка нагадувань у вигляді повідомлень електронної пошти або текстових повідомлень; заповнення онлайнових форм. Покрокові інструкції допоможуть вам краще зрозуміти, як працює та чи інша програма, а навчальні проекти, запропоновані в кінці кожного розділу, нададуть вам можливість випробувати свої сили в поліпшенні раніше розглянутих програм і використовувати набуті знання для автоматизації аналогічних завдань. Не витрачайте свій дорогоцінний час на виконання чисто механічної роботи. Навіть якщо ви не написали за все своє життя жодного рядка коду, ви цілком зможете змусити комп'ютер робити замість вас всю брудну роботу. Цю мету і переслідує дана книга. Ел Свейгарт - розробник ПЗ, викладає програмування для дітей і дорослих. Автор ряду книг по Python для початківців.

Купити книгу «Автоматизація рутинних завдань за допомогою Python : практичне керівництво для початківців» ел Свейгарт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Автоматизація рутинних завдань за допомогою Python : практичне керівництво для початківців" (ел Свейгарт) з ISBN 978-5-6040724-2-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
592
Формат
170x235 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
ел Свейгарт

Рецензії на книгу «Автоматизація рутинних завдань за допомогою Python : практичне керівництво для початківців ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами