Если бы наши тела могли говорить. Руководство по эксплуатации и обслуживанию человеческого тела - Джеймс Хэмблин (978-5-389-17097-1)

Если бы наши тела могли говорить. Руководство по эксплуатации и обслуживанию человеческого тела - Джеймс Хэмблин (978-5-389-17097-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 127
127 грн
  • ISBN: 978-5-389-17097-1
  • Код товару: 344915
Основні характеристики
Назва оригіналу: If Our Bodies Could Talk
Перекладач: Юлія Смирнова
Вікова категорія: 18+
Мова: російська

Про книгу «Якби наші тіла могли говорити. Керівництво по експлуатації та обслуговуванню людського тіла» Джеймс Хемблін

Скільки розмов ведеться в ЗМІ про імунітет, про те, що потрібно більше спати і менше їсти, про каву, холестерин, вітамінах, жирах, шкоду смартфонів і користь БАДів! Що з цього правда, а що - відверта брехня маркетологів? Доктор медичних наук і старший редактор The Atlantic Джеймс Хемблін ділиться виключно перевіреної науковою інформацією про особливості та механізми функціонування людського організму. «Хемблін пише з сарказмом, гумором і почуттям подиву... Його дотепне дослідження про дієти, харчові добавки, полівітаміни, енергетиках і глютену - неймовірно потрібна робота. Він розвінчує медичні та маркетингові міфи... Пізнавальна, розважальна і злегка ексцентрична книга ». (Booklist) «Ця книга відповідає на всі питання, які ви собі задавали про своє здоров'я, і ??на багато інших, які навіть не приходили вам в голову, хоча це не завадило б. Навіть якщо ви не дбаєте про своє здоров'я, вам слід її прочитати... »(Уолтер Айзексон, автор бестселера« Стів Джобс »)

Купити книгу «Якби наші тіла могли говорити. Керівництво по експлуатації та обслуговуванню людського тіла» Джеймс Хемблін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Якби наші тіла могли говорити. Керівництво по експлуатації та обслуговуванню людського тіла" (Джеймс Хемблін) з ISBN 978-5-389-17097-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
If Our Bodies Could Talk
Перекладач
Юлія Смирнова
Вікова категорія
18+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
432
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Вага
0.644
Автор
Джеймс Хемблін

Рецензії на книгу «Якби наші тіла могли говорити . Керівництво по експлуатації та обслуговуванню людського тіла ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами